Προχωρούν οι εργασίες, από εβδομάδα τα (πολύ) σπουδαία (ΦΩΤΟ)

Προχωρούν οι εργασίες, από εβδομάδα τα (πολύ) σπουδαία (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΑΕΚ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας (από Δευτέρα ουσιαστικά) περιμένει την πολυπόθητη άδεια για να αρχίσουν άμεσα τα έργα για την «Αγιά Σοφιά». Παράλληλα, προχωρά και η υπογειοποίηση του έργου με την Περιφέρεια Αττικής να καταθέτει στον Δήμο την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το μεγάλο έργο, με ημερομηνία 20 Ιουλίου και ζητά γνωμοδότηση από την Δημοτική Αρχή εντός 25 ημερών. Δηλαδή, μέχρι τον 15Αυγουστο να έχει τελειώσει το θέμα από πλευράς Δήμου και η ΑΕΚ να βάλει μπρος για τα καλά και εκεί.

Την ώρα που οι Ενωσίτες είδαν από την Πέμπτη να ξεκινούν οι ετοιμασίες για το γήπεδο, με το καθάρισμα του οικοπέδου βλέπουν τις διαδικασίες να προχωρούν και αν ο Δήμος δεν δημιουργήσει άλλο πρόβλημα (στην Μελέτη για το γήπεδο είχε πάρει παράταση 45 ημερών) τότε άμεσα θα υπάρχουν εξελίξεις και στο θέμα της υπογειοποίησης.

Και οι εργασίες από την Πέμπτη προχωρούν κανονικά στο οικόπεδο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Και χθες και σήμερα, αλλά και τη Δευτέρα γίνονται οι απαραίτητες εργασίες για ξεχορτάριασμα, αλλά και για να ισιωθεί ένα κομμάτι, ώστε από εβδομάδα και όταν πάρει η ΑΕΚ στα χέρια της την άδεια να γίνει ο αγιασμός παρουσία κόσμου και να αρχίσουν τα έργα.

Μάλιστα και σήμερα αρκετός κόσμος ήταν εκεί για να δει από κοντά μπουλντόζες να πραγματοποιούν τις πρώτες χωματουργικές εργασίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X