Τσιγκρίνσκι: «Η ΑΕΚ έχει τεράστια ιστορία-Θα παλέψουμε για το Champions League"

Κίελτσε, 13η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε σε πολωνικό Μέσο για την καριέρα του στην ΑΕΚ, για τον στόχο του Champions League, για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και η συνύπαρξη με τον Λιονέλ Μέσι.

Αναλυτικά όσα είπε o Ουκρανός «m.sportowefakty.wp.pl»

«Η ΑΕΚ είναι ένα κλαμπ με τεράστια ιστορία. Η περασμένη σεζόν ήταν εξαντλητική, αλλά την ολοκληρώσαμε καλά, αφού ανεβήκαμε από την τέταρτη στη δεύτερη θέση. Ως αποτέλεσμα θα παίξουμε στα προκριματικά του Champions League. Κινούμαστε προς την σωστή κατεύθυνση, θα παλέψουμε με την ελίτ για αυτή τη διοργάνωση».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος «Είναι γεμάτο συναισθήματα και διεξάγεται σε καυτές ατμόσφαιρες. Οι οπαδοί είναι φανατικοί, έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και αυτό δεν είναι έκπληξη, γιατί στο ελληνικό πρωτάθλημα συμμετέχουν παραδοσιακές ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο ΠΑΟΚ και φυσικά ο Ολυμπιακούς που έχει επιβληθεί τα τελευταία χρόνια. Στις κορυφαίες ομάδες παίζουν διάσημοι και μεγάλοι παίκτες, είναι δύσκολο να παραπονεθείς για το επίπεδο της διοργάνωσης».

Για τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα: «Όταν η σπουδαία Μπαρτσελόνα αποφασίζει να δώσει τόσα λεφτά για έναν Ουκρανό παίκτη, αναμφίβολα μπορείς να νιώσεις υπερηφάνεια. Ήμουν χαρούμενος όταν πέρασα την πόρτα αυτού του μεγάλου κλαμπ. Τώρα μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι η Μπαρτσελόνα που έδωσε ένα αίσθημα ολοκλήρωσης, έπαιξε σε μια ομάδα με τους μεγαλύτερους παίκτες του κόσμου. Δεν θα ξεχάσω το ντεμπούτο μου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν απέναντι στη Χετάφε. Έπαιξα με τον Πουγιόλ, τον Αμπιντάλ και τον Πικέ. Κερδίσαμε 2-0 και το χάρηκα σαν μικρό παιδί».

Για τον Μέσι: «Έχουν ειπωθεί τόσα για τον Λίο που ότι και να προσθέσω, πιθανότατα θα είναι παρόμοιο με την άποψη που έχουν εκφράσει πολλοί άλλοι. Ήμουν τυχερός που έπαιξα στην ίδια ομάδα με αυτή την ιδιοφυΐα. Τέτοια ταλέντα γεννιούνται σπάνια, δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν, έχει ένα ξεχωριστό στιλ. Θα προσθέσω μόνο ότι είναι σούπερ συμπαίκτης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X