Αυτά κρατά, αυτά πετά, αυτά πρέπει να κάνει την Τρίτη

Η νέα μαύρη φανέλα της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τεστ ήταν δυνατό έτσι και αλλιώς. Η Γανδή είναι μια σημαντική δύναμη του βελγικού ποδοσφαίρου και ενόψει ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η ΑΕΚ μέτρησε τις δυνάμεις της μετά τα πιο… light φιλικά με Καρπάτι Λβιβ, Κορόνα Κίελτσε, Μπάνικ Οστράβα και Μπνέι Σακχνίν.

Η Ενωση για 90 λεπτά τέσταρε την ομάδα της για να ξέρει που πατά, που βρίσκεται και τι πρέπει να αλλάξει στο ματς της Τρίτης απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ χτύπησε… καμπανάκι και το δημιουργικό κομμάτι. Κυρίως η (ανέλπιστα) μέτρια βραδιά του Τσιγκρίνσκι δημιούργησε προβλήματα και έφερε και το 0-1. Όμως αυτό το γκολ βοήθησε είναι η αλήθεια. Αν και νωρίτερα ελέω της διάθεσης Λάζαρου η ΑΕΚ «έφτιαξε» φάσεις, είχε δοκάρι και έχασε… γκολ. Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την ΑΕΚ να αντιδρά μετά το γκολ. Κυρίως στο β’ ημίχρονο. Έφτιαξε φάσεις, ήταν πιο επιθετική, έδειξε αντίδραση και νεύρο και κυνήγησε να γυρίσει το ματς για να κερδίσει.

Και αυτό πρέπει να το διατηρήσει την Τρίτη, αλλά επουδενί δεν πρέπει να δει την μπάλα στα δίχτυα της. Διότι έτσι θα έχει μείνει πολύ πίσω στην μάχη της πρόκρισης στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε την αρχική 11αδα του, είδε και τις αλλαγές του και εν πολλοίς ξέρει με ποιους θα αρχίσει την Τρίτη. Και θέση διεκδικούν τόσο ο Γιακουμάκης, όσο και ο Τσοσιτς με τον Αϊντάρεβιτς.

Ο Ισπανός μίλησε και για καρδιά την Τρίτη.

Ήταν δύσκολο να το δει αυτό σε ένα φιλικό πριν από ένα τόσο κρίσιμο ματς. Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όμως θα το δει.

Η ΑΕΚ θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ίσια απέναντι στην ρωσική ομάδα που μπορεί να μπαίνει ως φαβορί, αλλά η Ενωση… παραμονεύει.

Και ο Χιμένεθ το ξέρει, θα το αξιοποιήσει και σκέφτεται και εκπλήξεις για τον συνάδελφο του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X