Χιμένεθ: «Την Τρίτη πρέπει να βάλουμε... καρδιά»

Χιμένεθ: «Την Τρίτη πρέπει να βάλουμε... καρδιά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ στην πρόβα τζενεράλε της έδειξε ότι ξέρει να δημιουργεί, αλλά πρέπει να βρει και το εύκολο γκολ άμεσα. Διότι την Τρίτη έρχεται στο ΟΑΚΑ η ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα προκριματικά του Champions League.

O Μανόλο Χιμένεθ πάντως για το ματς της Τρίτης τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να βάλουν και… καρδιά για ένα θετικό αποτέλεσμα ενόψει Μόσχας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεχτήκαμε γκολ χωρίς να κάνουν φάση. Το 0-0 θα μπορούσε να είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Εχουμε δεχτεί τρία γκολ από δικά μας λάθη στα φιλικά. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού είχαμε την κατοχή, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Το πιο σημαντικό είναι ότι η Γάνδη που είναι ποιοτική ομάδα, δεν έκανε πολλές φάσεις.

Για τα λάθη που κάναμε, είναι λάθη συγχρονισμού, λάθη κούρασης, σε πέντε ήμερες πρέπει να είμαστε έτοιμοι κ να μην κάνουμε τα ίδια λάθη.

Σιγά σιγά η ομάδα στήνεται άλλες θέσεις είναι ανοιχτές, σιγά σιγά όμως ξεκαθαρίζει η ενδεκάδα.

Αμυντικά και επιθετικά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι, το πιο σημαντικό είναι να δημιουργείς ευκαιρίες, η δουλειά των επιθετικών είναι να βάζουν γκολ. Αυτό έρχεται με ρυθμο

Έχει περισσότερο ρυθμό η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, εμείς πρέπει να βάλουμε καρδιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X