Το περσινό δίδυμο μπαίνει στη «μάχη» της πρόκρισης

Το περσινό δίδυμο μπαίνει στη «μάχη» της πρόκρισης
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ επέστρεψε από την Πολωνία και πλέον «φορτσάρει» για τις κρίσιμες αναμετρήσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το 3ο προκριματικό γύρο του Champions League. Πριν από τις «μάχες» με τους Ρώσους, η Ένωση θα φιλοξενήσει την Γάνδη αύριο (19/7- 20:30) και φυσικά το παιχνίδι αυτό θα αποτελέσει την πρόβα τζενεράλε και μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Μανόλο Χιμένεθ να τεστάρει την ετοιμότητα των «κιτρινόμαυρων» και την πιθανή ενδεκάδα που θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η ΑΕΚ για να έχει ελπίδες πρόκρισης θα πρέπει σε μεγάλο βαθμό να κρατήσει το «μηδέν» στο Ολυμπιακό Στάδιο και αύριο κόντρα στους Βέλγους αναμένεται να ξεκινήσει το δίδυμο Βράνιες-Τσιγκρίνσκι. Τα «μάτια» του Ισπανού τεχνικού εκτός από τη συνεργασία που θα έχουν οι δύο τους, θα είναι και στον Βόσνιο αμυντικό, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X