Την Πέμπτη η απολογία της ΑΕΚ και του Δημητριάδη

Κίελτσε, 1η ημέρα (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε και επίσημα την συζήτηση στην πειθαρχική επιτροπή της καταγγελίας κατά της ΑΕΚ και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού της τμήματος.

Έπειτα από καταγγελία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ στις 26 Απριλίου, ασκήθηκε δίωξη στην ΠΑΕ ΑΕΚ και τον Βασίλη Δημητριάδη, με την ομάδα του Πειραιά να υποστηρίζει ότι ήταν υπεύθυνος για είσοδο μη διαπιστευμένων στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι που δεν αναφέρεται ούτε στο φύλλο αγώνα, ούτε στις εκθέσεις παρατηρητή – αστυνομίας.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Την Πέμπτη 20/7/2017 και ώρα 16:00 θα συνεδριάσει η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ και θα ασχοληθεί με την ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 ΠΑΕ ΑΕΚ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 26/4/2017) σε βάρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και του εκπροσώπου της ΠΑΕ ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X