Στις 5.000 οι ανανεώσεις και συνεχίζει...

Στις 5.000 οι ανανεώσεις και συνεχίζει...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία ημέρα η σημερινή κατά την οποία γίνονται οι ανανεώσεις στις κάρτες διαρκείας της νέας σεζόν. Η κίνηση είναι και σήμερα μεγάλη παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού με τους ΑΕΚτζήδες να θέλουν να κλείσουν μία θέση στο ΟΑΚΑ. Ήδη έχουν ανανεωθεί 200 κάρτες φτάνοντας τις 5.000 με την κίνηση συνεχώς να ανεβαίνει.

Παρά τον πολύ κόσμο, η εξυπηρέτηση γίνεται κανονικά με όλο το προσωπικό να βρίσκεται επί… ποδός. Ο κόσμος είναι περισσότερος από το προηγούμενο Σάββατο, αλλά αναμένεται ότι θα εξυπηρετηθούν όλοι κανονικά μέχρι τις 14:00 που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ρυθμός διάθεσης έχει φτάσει του πρώτου καλοκαιριού όταν ξεκίνησε η «Αναγέννηση» του Συλλόγου, ενώ από την Πέμπτη 20 Ιουλίου ξεκινάει η διάθεση των ελεύθερων θέσεων που θα διαρκέσει έως τις 18 Αυγούστου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X