"Έστω στη μια πιθανότητα για Αραούχο, ο Μελισσανίδης θα..." (VIDEO)

Αραούχο: «Ευχαριστώ την ΑΕΚ γι' αυτές τις στιγμές» (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ

Πρώτα ήταν ο Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς που πρώτος άφησε ένα μικρό παραθυράκι ανοικτό για την επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο. Και μετά ακολούθησε και ο Μανόλο Χιμένεθ. “Αν ήταν στο χέρι του Σέρχιο και στο δικό μου, τα πράγματα θα ήταν απλά” τόνισε ο Ισπανός τεχνικός που πάντως άφησε και αυτός, μια χαραμάδα… αισιοδοξίας για το θέμα Αραούχο.

  • Γνωρίζετε πολύ καλά τον Αραούχο. Θα τον περιμένετε;

«Θα πρέπει η διοίκηση να περιμένει. Επαναλαμβάνω πως εγώ δεν υπογράφω. Υπάρχει ένας άνθρωπος που δουλεύει πολύ και δουλεύει καλά, αυτός είναι ο τεχνικός μας διευθυντής. Αυτός αναλαμβάνει τι θα γίνει στο μέλλον. Με τον Σέρχιο, ναι, μιλάω, μιλάω αρκετά, σε πλαίσιο φιλικό. Και δεν του λέω αν θα έρθει ή δεν θα ερθει».

  • Ο Αραούχο σας μεταφέρει την επιθυμία του να έρθει ξανά στην ΑΕΚ;

«Είμαι πεπεισμένος πως αν εξαρτιόταν μόνο από τον Σέρχιο ή από εμένα, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα. Όμως δεν εξαρτάται από εμάς. Θα ήμουν πραγματικά πολύ χαρούμενος να δουλέψω και πάλι με τον Αραούχο. Ξέρω πως και ο Σέρχιο θα ήταν πολύ χαρούμενος να δουλέψει μαζί μου. Αλλά είναι δυο διοικήσεις που θα πρέπει να έρθουν σε μια συμφωνία και όταν ένας παίκτης έχει συμβόλαιο με μια ομάδα που είναι σε ισχύ, θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία με τις διοικήσεις. Εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Είμαι σίγουρος πως αν υπήρχε και η ελάχιστη πιθανότητα, να μπορέσει η ομάδα να τα καταφέρει με τον Αραούχο, ο κύριος Μελισσανίδης θα έκανε το παν. Δεν εξαρτάται μόνο από την διοίκηση της ΑΕΚ. Ο Αραούχο έχει συμβόλαιο με την Λας Πάλμας. Και όπως είπα, υπήρχαν και άλλοι ποδοσφαιριστές που προσπαθήσαμε να φέρουμε, αλλά ήταν αδύνατον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X