Η LG χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ -Ποια η συνεργασία με την Ενωση

Η LG χορηγός της ΠΑΕ ΑΕΚ -Ποια η συνεργασία με την Ενωση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως σας είχαμε αναφέρει εδώ και καιρό, η LG έχει ξεκινήσει επίσημη συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ με προβολή στα ψηφιακά κανάλια της Ένωσης, αλλά και στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας με την LG Electronics Hellas (LG), η οποία θα αποτελέσει τον «Επίσημο Υποστηρικτή» της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, στηρίζοντας τόσο την επαγγελματική ομάδα ποδοσφαίρου όσο και τις αγωνιστικές ακαδημίες της ομάδας.

Με βασικά εργαλεία τις σημάνσεις εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και την στοχευμένη προβολή στα ψηφιακά κανάλια της ομάδας, η LG επιλέγει την χορηγική πλατφόρμα της ΠΑΕ ΑΕΚ, μία από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, ως ένα από τα βασικά οχήματα επικοινωνίας της.

Με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG Electronics κος Άρης Κουτελός δήλωσε: «Η σύναψη της συμφωνίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ αντικατοπτρίζει την ευαισθησία με την οποία η LG αντιμετωπίζει τον ελληνικό αθλητισμό και την επιλογή της να επενδύσει  έμπρακτα σε αυτόν. Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την έναρξη της συνεργασίας με την ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς είναι μία από τις ιστορικότητες ελληνικές ομάδες και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο».

O Εμπορικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ κος Νίκος Καραούζας δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε την LG Electronics στην χορηγική μας οικογένεια. Είμαστε βέβαιοι για την απαρχή μιας σχέσης με αμοιβαία οφέλη και μακροχρόνιο ορίζοντα».

Σχετικά με την LG Electronics, Inc.

Η LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) αποτελεί παγκόσμιο ηγέτη τεχνολογίας και καινοτομίας στα καταναλωτικά ηλεκτρονικά προϊόντα, στην κινητή τηλεφωνία και στις οικιακές συσκευές. Με εργατικό δυναμικό 77.000 ανθρώπους σε 125 χώρες, η LG πέτυχε παγκόσμιες πωλήσεις 47,9 δισ. USD (55,4 τρισεκατομμύρια κορεατικά γουόν KRW) για το 2016. Η LG Electronics αποτελείται από τέσσερις επιχειρησιακές μονάδες: Οικιακή Ψυχαγωγία, Κινητή Tηλεφωνία, Οικιακές Συσκευές & Ενεργειακές Λύσεις, και Εξαρτήματα Οχημάτων. Η LG αποτελεί ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως σε παραγωγή επίπεδων οθονών τηλεοράσεων, συσκευών κινητής τηλεφωνίας, κλιματιστικών, πλυντηρίων ρούχων και ψυγείων. Η LG είναι επίσημος εταίρος ENERGY STAR για το 2016. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.LGnewsroom.com.

Σχετικά με την LG Electronics Hellas

Η LG Electronics Ελλάς, ιδρύθηκε ως θυγατρική εταιρεία το 2002, στο πλαίσιο της διεθνούς στρατηγικής για ακόμη πιο γρήγορη και αποτελεσματική ανάπτυξη. Στόχος είναι να συνεισφέρει δυναμικά τόσο στην ελληνική, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, βασιζόμενη στη μακρόχρονη εμπειρία της εταιρείας, με αρωγούς την τεχνολογική υπεροχή, το πρωτοποριακό design και την έμφαση σε ποιοτικές υπηρεσίες pre- και after sales. H LG Electronics Ελλάς έχει καθιερωθεί ως πρωτοπόρος σε όλες τις εξελίξεις της ψηφιακής εποχής ενώ έχει εδραιωθεί στην αντίληψη των καταναλωτών και των συνεργατών της. Στη διάρκεια της πορείας της, η εταιρεία έχει παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα, έχει εφαρμόσει νέες τεχνολογίες στην κατασκευή κινητών και ψηφιακών συσκευών και συνεχίζει να ισχυροποιεί την κυρίαρχη θέση της στην εγχώρια αγορά, με την παρουσίαση καινοτόμων καταναλωτικών λύσεων υψηλού σχεδιασμού για την οικιακή ψυχαγωγία, τις οικιακές συσκευές και την κινητή τηλεφωνία. Επιπλέον, η LG Electronics Ελλάς προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε επαγγελματίες και επιχειρήσεις, καθώς το επαγγελματικό τμήμα LG Business Solutions έχει γνωρίσει ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, ολοκληρώνοντας με επιτυχία συνεργασίες με κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις, αλλά και διεθνείς και εγχώριες τουριστικές μονάδες, προσφέροντας λύσεις με προηγμένα συστήματα HVAC, οθόνες digital signage, ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και προϊόντα φωτισμού LED. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.lg.com/gr, αλλά και το αποκλειστικό www.lg.com/gr/business».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X