«Γεμίζει» η επίθεση της Λας Πάλμας, πήρε και Βιτόλο -Ολα ανοιχτά για Αραούχο

«Γεμίζει» η επίθεση της Λας Πάλμας, πήρε και Βιτόλο -Ολα ανοιχτά για Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέα δεδομένα δημιουργούνται τις τελευταίες ώρες στην Λας Πάλμας. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά βρίσκεται για προετοιμασία στο Μασπαλόμας και κινείται πολύ δυναμικά στις μεταγραφές ενόψει στην Primera Division, οι οποίες… αφορούν άμεσα την ΑΕΚ που συνεχίζει να ενδιαφέρεται για τον Σέρχιο Αραούχο.

Μπορεί επίσημα η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά να διεμύνησε ότι θα κρατήσει τον «Τσίνο» για την προετοιμασία και δεν θα τον παραχωρήσει, αλλά έχει αποκτήσει επιθετικούς που… γεμίζουν την γραμμή κρούσης και δημιουργού δεύτερες σκέψεις για τον Αραούχο.

Ο Καλέρι είναι σέντερ φορ, όπως και ο Μπόατενγκ παίζει και στο «9», ενώ αποκτήθηκε και ο Τολέδο (ακραίος) και σήμερα τελείωσε το deal με τον Βιτόλο τον οποίο αποκτά η Ατλέτικο Μαδρίτης από την Σεβίλλη, αλλά θα πάρει δανεικό η Λας Πάλμας (έχουν απαγόρευση μεταγραφών οι Μαδριλένοι). Kαι μάλιστα αύριο θα παρουσιαστεί επίσημα ο Ισπανός από την Λας Πάλμας. Στο ρόστερ υπάρχει και ο Ορτούνιο από τον δανεισμό του στην Κάντιθ.

Πλέον, ο Αραούχο πάει σχεδόν… τρίτος στην επίθεση της Λας Πάλμας, κάτι που προφανώς δεν θέλει. Και η ΑΕΚ περιμένει και θα… περιμένει στην γωνία για τον Αραούχο που θα ήθελε πολύ ακόμη και τον Αύγουστο τόσο ο Μανόλο Χιμένεθ, όσο και ο κόσμος, άρα και η διοίκηση (ελέω… διαρκείας).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X