Στις 4 Αυγούστου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στις 4 Αυγούστου οι εκλογές της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καθοριστική θα είναι η αυριανή ημέρα, καθώς θα ψηφιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η τροπολογία που θα ξεμπλέξει τη διαδικασία και θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τα νομικά κωλύματα που έχουν προκύψει.

Παράλληλα, την Παρασκευή 14/7 θα επικυρωθεί το νέο καταστατικό και το μόνο που θα απομένει είναι η προκήρυξη εκλογών που δρομολογείται για τις 4 Αυγούστου.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον φυσικά αναμένονται οι κινήσεις από την πλευρά Γκιρτζίκη όσον αφορά τον υποψήφιο που θα «κατέβει», με τις ζυμώσεις να έχουν ήδη ξεκινήσει. Στις μέχρι στιγμής συναντήσεις πάντως δεν έχει προκύψει κάποια οριστική εξέλιξη, πόσο μάλλον όταν όποιος πάρει το «χρίσμα» ουσιαστικά θα έχει ρόλο κομπάρσου καθώς η ήττα μοιάζει δεδομένη.

Υποψήφιοι φέρονται να είναι ο Παναγιώτης Καρράς από τη Λακωνία ή πολιτικός που θα υποδειχθεί από τη ΝΔ με το όνομα του Κώστα Κουκοδήμου να έχει ακουστεί, καθώς και του Νίκου Τζώρτζογλου από το Ηράκλειο. Το βασικό ερώτημα που παραμένει είναι ποιος θα επιλέγει να χάσει γιατί η ήττα θεωρείται δεδομένη και για ποιο λόγο θέλουν να «κάψουν» κάποιον υποψήφιο εφόσον η ήττα είναι σίγουρη.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X