Ο «τρελός» σε μια «τρελή» χρονιά (VIDEO)

Ο «τρελός» σε μια «τρελή» χρονιά (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην σέρβικη…συνοδεία που έφερε το καλοκαίρι του 1999 στην ΑΕΚ ο Λιούμπισα Τουμπάκοβιτς, περιλαμβανόταν μεταξύ άλλων ο Νέναντ Μπιέκοβιτς. Ηρθε στην Ενωση με τη φήμη του «τρελού» έναντι 250 εκατ. δραχμών, αλλά σε μια «τρελή» χρονιά όπως ήταν εκείνη για την ομάδα, δεν βρήκε ισορροπία. Μια μέρα σαν σήμερα γεννήθηκε πριν από 42 χρόνια ο Σέρβος πρώην επιθετικός, που έμεινε γλυκόπικρη ανάμνηση για την ΑΕΚ με την παρουσία του σε αυτήν για ένα μόνο χρόνο.

Ο 25χρονος τότε Μπιέκοβιτς ήρθε στην ΑΕΚ από την Παρτιζάν, όπου είχε συνεργαστεί για χρόνια με τον «Τούμπα». Απαραίτητη σημείωση, πως στους Παρτιζάνους τεχνικός διευθυντής ήταν ο πατέρας του. Αν και θεωρούνταν σπουδαίο ταλέντο, είχε προηγουμένως ανεπιτυχές πέρασμα από την Γαλλία, καθώς αν και αγωνίστηκε σε Μαρσέιγ και Ναντ δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και να δείξει τις ικανότητες του. Στην Ενωση ο Τουμπάκοβιτς τον ήθελε δίδυμο στην επίθεση με τον Νικολαϊδη, ώστε να είναι το βαρύ φορ που θα άνοιγε διαδρόμους στον Ελληνα επιθετικό.

Ο Μπιέκοβιτς αγωνίστηκε με την ΑΕΚ σε 21 ματς πρωταθλήματος, σκοράροντας πέντε φορές. Παίκτης που έχανε εύκολα την ψυχραιμία του. Μνημειώδες παραμένει πως τραυματίστηκε όταν κλώτσησε μπάλα δίχως να έχει κάνει «ζέσταμα» και έπαθε τράβηγμα. Στο τέλος της σεζον αποχώρησε μαζί με όλους τους Σέρβους. Επαιξε στην Ολλανδία και την Φορτούνα Σιτάρντ, συνέχισε στο Βέλγιο με την Λόμελ και το καλοκαίρι του 2003 σε ηλικία 29 ετών, σταμάτησε τη μπάλα.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X