Αργύρης: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Αργύρης: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άγγελος Αργύρης που αντιμετώπισε την ΑΕΚ ως παίκτης της Κορόνα Κίελτσε, στην οποία μεταγράφηκε φέτος, μίλησε με πολύ καλά λόγια για την Ένωση και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ο νεαρός αμυντικός τόνισε στην κάμερα του novasports ότι σκοπός του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, αφού οι συνθήκες εκεί είναι πολύ καλύτερες σε σύγκριση με την Ελλάδα.

Οι δηλώσεις του:

“Υπέγραψα ένα συμβόλαιο διετές. Ουσιαστικά σήμερα μας ανακοίνωσαν, σήμερα ήταν τα επίσημα και από εδώ και πέρα δοκιμάζουμε ένα νέο πρωτάθλημα σε μια νέα χώρα και βλέπουμε”.

Για το αν θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό:
“Σίγουρα, εντάξει τώρα νομίζω ότι στους καιρούς που βρισκόμαστε όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα είναι να φύγει στο εξωτερικό γιατί πιστεύουμε ότι οι συνθήκες στην Ελλάδα δεν είναι οι κατάλληλες. Έτσι, δε σκέφτομαι κάτι να γυρίσω ακόμα στην Ελλάδα, βέβαια αν υπάρξει κάτι καλό και κάτι δυνατό, πότε μη λες ποτέ. Θέλω να πω ότι στο εξωτερικό έχεις μια σιγουριά, δουλεύουμε, όλες οι ομάδες είναι καλές σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν παίζεις, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα κι αν παίζεις, όλα είναι σούπερ”.

Για το πως είδε την ΑΕΚ:
“Πιστεύω εντάξει έχει πάρα πολύ μεγάλη ποιότητα, όπως είδαμε, άλλαξαν δύο ομάδες στο 45′, στο ημίχρονο. Βέβαια εμείς είμαστε σίγουρα πιο έτοιμοι γιατί έχουμε κάνει μεγαλύτερη προετοιμασία και την άλλη βδομάδα, τη Δευτέρα αρχίζουμε το πρωτάθλημα, αλλά από εκεί και πέρα φάνηκε ότι η ΑΕΚ είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα, με μια βαριά φανέλα και δεν ξέρω τι να πω, της εύχομαι καλή επιτυχία”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X