Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Πρωτόγνωρες καταστάσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγες μέρες πριν την αναχώρηση της ΑΕΚ για Πολωνία, η αλήθεια είναι ότι επικρατούσε έντονος προβληματισμός στον κόσμο της ομάδας, λόγω των κινήσεων που δεν είχαν γίνει. Λογικό, αφού ουσιαστικά μόνο ο Γιακουμάκης με τον Τσιντώτα είχαν αποκτηθεί και λίγα 24ωρα πριν μπει η αποστολή στο αεροπλάνο ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα ο Λόπες. Δεν το έλεγες και σωστό προγραμματισμό αυτό που φαινόταν να είχε συμβεί. Κι όμως, οι άνθρωποι της Ένωσης όχι μόνο κατάφεραν να αντιστρέψουν το κλίμα, αλλά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ενίσχυσαν το ρόστερ με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν όλες τις προϋποθέσεις να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Κλωναρίδης, Λιβάια, Τσόσιτς και Τρίστασον αποτελούν ποδοσφαιριστές που απ’ την πρώτη στιγμή ξέρεις ότι είναι ικανοί να “χτυπήσουν” την …πόρτα της ενδεκάδας. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Το γεγονός δηλαδή ότι οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν αρκέστηκαν απλώς στο να φέρουν παίκτες για να γεμίσουν το ρόστερ. Ο σωστός προγραμματισμός αποδεικνύεται στην πράξη ότι είχε γίνει, παρά το γεγονός ότι αρχικά δεν ήταν εμφανής και χρειάστηκε να γίνουν μαζεμένες όλες οι μεταγραφικές κινήσεις. Και μόνο όμως ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με γεμάτο ρόστερ για σχεδόν 20 μέρες πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν, αποδεικνύει ότι φέτος ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις στην ΑΕΚ.

Πρωτόγνωρες αλλά με θετικό πρόσημο. Από τη μία ναι μεν κανένας δεν μπορεί να προδικάσει αν οι παραπάνω μεταγραφές θα αποδειχθούν επιτυχημένες (για καμία μεταγραφή άλλωστε δεν μπορείς να είσαι βέβαιος), αλλά από την άλλη επίσης κανένας δεν μπορεί να πει ότι πρόκειται για βεβιασμένες κινήσεις. Το αντίθετο, είναι περιπτώσεις δουλεμένες εδώ και καιρό, οι οποίες είχαν αίσιο φινάλε. Γι’ αυτό και φέτος αξίζει να δοθούν τα εύσημα στους υπευθυνους της ομάδας, οι οποίοι ουσιαστικά μέσα σε λιγότερο από μια εβδομάδα έφεραν τα πάνω – κάτω και δίχως πολλές τυμπανοκρουσίες και κινήσεις εντυπωσιασμού, έφεραν παίκτες με ποιότητα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι ο Μανόλο Χιμένεθ να τους εντάξει άμεσα στο σύνολο και να δημιουργήσει την ομάδα που θα επιστρέψει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αν συμβεί αυτό τότε θα έχει επιτευχθεί ένας από τους πιο σημαντικούς στόχους της φετινής σεζόν για την Ένωση, αφού ναι μεν αναμφισβήτητα το πρωτάθλημα αποτελεί τον βασικό στόχο, αλλά ΑΕΚ χωρίς ευρωπαϊκό “κοστούμι”, τουλάχιστον ως τον Δεκέμβριο, δεν είναι …κανονική ΑΕΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X