Αισιοδοξία για Αραούχο-Η Λας Πάλμας προανήγγειλε μεταγραφές 2 επιθετικών

Αποθέωσε Αραούχο, Βάργκας και... Αραβίδη ο Τσιάρτας!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ με την διαφαινόμενη απόκτηση του Άρνορ Τραούστασον κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να κλείσει όλες τα κενά στο ρόστερ της και πλέον προχωρά χωρίς άγχος για τον πρώτο αγώνα του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ωστόσο, η μεγάλη… κάψα των φίλων της Ένωσης παραμένει ο Σέρχιο Αραούχο. Ο παίκτης που με το γκολ του στη Νέα Σμύρνη έστειλε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Ch.L. και λατρεύτηκε από τον κόσμο, επέστρεψε στην Λας Πάλμας και αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία με την ισπανική ομάδα. Το «ναυάγιο» με τον Ντε Ζέρμπι και η ανάληψη του μέχρι πρότινος προπονητή της Β’ ομάδας, Μανόλο Μάρκες, «πάγωσε» τους Ενωσίτες όσον αφορά την υπόθεση του «Τσίνο», ωστόσο μετά τις νέες δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας για τους μεταγραφικούς στόχους, αλλάζουν ξανά τα δεδομένα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας των Καναρίων Νήσων θα ανακοινώσει εντός της εβδομάδας τη μεταγραφή του μεγάλου στόχου για την κορυφή επίθεση, Τζόναθαν Καλέρι, ενώ «φουλάρει» και για δεύτερο επιθετικό, όχι όμως τον Γκαμπιγκόλ, που φαίνεται ότι «παγώνει» οριστικά. Αν συνυπολογίσουμε πως το πρωί η ισπανική ομάδα συμφώνησε με τον Βιτόλο, (δανεικός από την Ατλέτικο για έξι μήνες), οι θέσεις των ακραίων και της επίθεσης γεμίζουν, κάτι που σαφώς χαροποιεί την ΑΕΚ και τον… Σέρχιο Αραούχο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X