«Φευγάτος» για Αθήνα και ο Τραούστασον

«Φευγάτος» για Αθήνα και ο Τραούστασον
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Ούρος Τόσιτς περιμένουν στην ΑΕΚ τη Δευτέρα, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέα διπλή μεταγραφική άφιξη. Κι αυτό γιατί στην Ενωση έχουν πλέον βάσιμες ελπίδες να πιστεύουν πως θα κλείσει θετικά και η περίπτωση του Αρνούρ Τραούστασον και έτσι θα βάλουν στα αριστερά της επίθεσης έναν παίκτη υψηλότατου επιπέδου.

Οι επαφές που είχε κατά τη διάρκεια της ημέρας ο Τραούστασον και ο ατζέντης του με τη διοίκηση της Ραπίντ Βιέννης, κατέστησαν σαφές προς τους Αυστριακούς πως δεν έχουν πολλά περιθώρια επιλογών. Ο Ισλανδός έκανε φανερό πως θέλει να φύγει και οι Αυστριακοί ψάχνουν τρόπο να θέσουν κάποιους όρους στη διαδικασία.

Αυστριακά ΜΜΕ μάλιστα, εμφανίζουν την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης της Ραπίντ για τον ατζέντη του παίκτη, τον οποίο κατηγορούν πως έχει πάρει τα…μυαλά του Τραούστασον και τον σπρώχνει στην πόρτα της εξόδου. Στην ΑΕΚ είναι ενήμεροι για τις εξελίξεις, βρίσκονται σε επαφή με τον παίκτη και είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις ακόμα και στα επόμενα 24ώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X