Στα γραφεία της Ραπίντ ο Τραούστασον!

Στα γραφεία της Ραπίντ ο Τραούστασον!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα μια μεγάλη μεταγραφική κίνηση έχει στα σκαριά η ΑΕΚ. Όπως έχετε ενημερωθεί, η Ενωση προχωρά μεθοδικά την προσθήκη ενός ακόμα παίκτη για τα άκρα της επίθεσης, έχοντας προχωρήσει την επιλογή του Αρνόρ Τραούστασον. Σύμφωνα με όσα αναγράφονται μάλιστα σε αυστριακά ΜΜΕ, η υπόθεση βρίσκεται πια στο τελικό στάδιο με τον Ισλανδό άσο να βρίσκεται σήμερα από νωρίς στα γραφεία της Ραπίντ Βιέννης, προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή και να έρθει στην ΑΕΚ.

Η Ραπίντ ξόδεψε πέρυσι 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τραούστασον από τη Νόρκεπινγκ. Αλλά βλέποντας την επιθυμία του παίκτη, αντιλαμβάνεται πως δεν έχει πολλά περιθώρια. Πλαίσιο συμφωνίας υπάρχει, καθώς η ΑΕΚ προτείνει την απόκτηση του παίκτη ως δανεικού με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Με οψιόν που θα είναι βατή και στα στάνταρ που επιθυμεί η ΑΕΚ.

Ο Τραούστασον είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική της ΑΕΚ, να διεκδικήσει την είσοδο του σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (έπαιξε πέρυσι με τη Ραπίντ Βιέννης στο Europa League, αλλά τώρα έχει υψηλότερη προοπτική). Πιέζει τους Αυστριακούς να δεχθούν την προσφορά της ΑΕΚ και δείχνει πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα και να φορέσει τα «κιτρινόμαυρα». Κάτι που θα κινήσει άμεσα τις εξελίξεις, κάτι που ίσως φέρει τον παίκτη στην Αθήνα τις επόμενες μέρες για να κλείσει η μεταγραφή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X