Αλμέιδα: «Εχω ένα χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την ΑΕΚ, πάμε για πρωτάθλημα»

Θλάση ο Αλμέιδα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την Κυριακή θα ενσωματωθεί ξανά στην ΑΕΚ και θα είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος περιμένει να δει αν θα είναι έτοιμος και σε τι κατάσταση για τα δύο ματς των προκριματικών του Champions League.

Ο Ούγκο Αλμέιδα παραχώρησε συνέντευξη σε ιστοσελίδα της πατρίδας του («tribunaexpresso.pt») και εξέφρασε για μια ακόμη φορά τον σεβασμό του προς τον σύλλογο και την επιθυμία του να παραμείνει.

Οσα ανέφερε ο Αλμέιδα για την ΑΕΚ:

Πώς προέκυψε η ΑΕΚ;

«Ήρθε σε μια εποχή που ήμουν κουρασμένος από το ποδόσφαιρο».

Σκέφτηκες να σταματήσεις;

«Δεν τα παρατάω, σκέφτηκα να μείνω. Δεν έδωσα μεγάλη σημασία στα χρήματα και ήθελα να μείνω εδώ στην Πορτογαλία».

Υπήρχαν επαφές εκείνη τη στιγμή;

«Όχι, όχι ακόμα. Ακόμη και μερικές πόρτες που ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα κλείσουν έκλεισαν. Και άκουσα ορισμένα άσχημα πράγματα από κάποιους προέδρους».

Για ποιον μιλάς;

«Δεν θέλω να αναφέρω ονόματα ή κλαμπ. Στη συνέχεια ήρθε η πρόταση της ΑΕΚ, η οποία ήταν οξυγόνο για μένα, διότι ήταν καλή προοπτική για να κερδίσω κάτι. Φέτος πήγαμε στον τελικό Κυπέλλου και στα προκριματικά του Champions League και αγωνιζόμαστε για να είμαστε πρωταθλητές. Αυτό είναι που θέλω. Έχω ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X