Ο... εκλεκτός του Μανόλο είναι η Νο1 επιλογή

Ο... εκλεκτός του Μανόλο είναι η Νο1 επιλογή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τους Λόπες – Γιακουμάκη – Τσιντώτα – Κλωναρίδη η ΑΕΚ περιμένει τον Μάρκο Λιβάγια για να γίνει ο 5ος και… τρέχει τις διαδικασίες για τον έκτο που αναμένεται να είναι κεντρικός αμυντικός.

Ο Μανόλο Χιμένεθ πάντως φαίνεται ότι έχει… καταλήξει στον εκλεκτό. Τον Μαρκ Βαλιέντε. Πρόκειται για 30χρονο στόπερ, ο οποίος γνωρίζεται με τον Μανόλο, που τον είχε τόσο στην δεύτερη ομάδα αλλά τον προβίβασε και στην πρώτη της Σεβίλλης.

Πριν μετακομίσει στην Ανδαλουσία (2008), έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Μπαρτσελόνα, στην οποία όμως δεν κατάφερε να βρει θέση. Από το 2010 έως το 2015 αγωνίστηκε στην Βαγιαδολίδ και στη συνέχεια βρέθηκε στο Ισραήλ και την Μακάμπι Χάιφα, στην οποία αγωνίζεται μέχρι και σήμερα. Την περσινή χρονιά έγραψε 19 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβληθεί κάποιο τίμημα στην ομάδα του Ισραήλ, αυτό δεν θα είναι πολύ μεγάλο. Άλλωστε το 2015, όταν ο Ισπανός ήταν ακόμα 28 ετών, δηλαδή σε καλύτερη ηλικία, η Μακάμπι είχε δαπανήσει το νορμάλ ποσό των 250.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από την Βαγιαδολίδ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X