«Καλέρι ή Αραούχο για μια θέση στην επίθεση της Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)

«Καλέρι ή Αραούχο για μια θέση στην επίθεση της Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις επόμενες ώρες ο Μάρκο Λιβάγια αναμένεται να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΑΕΚ, με τον Κροάτη φορ να προορίζεται -τουλάχιστον για την ώρα- για αντικαταστάτης του Σέρχιο Αραούχο στην κορυφή της επίθεσης.

Με την αποχώρηση του Λιβάγια, η Λας Πάλμας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόναθαν Καλέρι. Χθες πολλά ΜΜΕ μιλούσαν για συμφωνία των δύο πλευρών και σήμερα σειρά πήραν και τα Μέσα της Ισπανίας, με την «radiomarcagrancanaria» που ασχολείται με τα θέματα της Λας Πάλμας να γράφει πως απομένουν λεπτομέρειες για την οριστική συμφωνία.

Παράλληλα, με την διαφαινόμενη απόκτηση του Καλέρι είναι δεδομένο πως θα αρχίσουν να γίνονται αναλύσεις για το ποιος θα πάρει φανέλα βασικού στην κορυφή της επίθεσης, είτε ο Καλέρι, είτε ο Αραούχο.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως ο Καλέρι αποτελεί τον μεγάλο πόθο του προέδρου της ισπανικής ομάδας (τον ήθελε και τον Γενάρη όταν είχε φύγει ο «Τσίνο»), με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του Σέρχιο Αραούχο στα Κανάρια Νησιά.

«Καλέρι ή Αραούχο για μια θέση στην επίθεση της Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X