Χιμένεθ: "Το Champions League είναι επιβράβευση, προσπάθεια να φέρουμε μεγάλα ονόματα"

Χιμένεθ: "Το Champions League είναι επιβράβευση, προσπάθεια να φέρουμε μεγάλα ονόματα"

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο πριν αναχωρήσει η ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Πολωνία, ο Μανόλο Χιμένεθ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η συμμετοχή στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί βραβείο της προσπάθειας, ενώ αναφέρθηκε και στις μεταγραφές.

«Η συμμετοχή μας στα προκριματικά είναι βραβείο της προσπάθειας που κάναμε πέρυσι. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι. Η ΑΕΚ ξέρει ότι υπάρχει το πρωτάθλημα, το Κύπελλο, υπάρχει η πρόκληση για το Champions League. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε όλα.

Στη συνέχεια απάντησε σε ερώτηση σχετικά με το αν αλλάξει φιλοσοφία: «Ο δεύτερος γύρος την προηγούμενη σεζόν πήγε πολύ καλά. να μπορέσουμε να επαναλάβουμε τη χρονιά. Φυσικά εάν καταφέρουμε να βελτιωθούμε θα είναι ακόμα καλύτερα και αυτό θα έρθει μόνο με τη δουλειά».

Όσον αφορά στις μεταγραφές είπε: «Από την αρχή έχει γίνει πολύ δυνατή, πολύ σκληρή προσπάθεια ώστε να ενισχυθεί η ομάδα με ποδοσφαιριστές από μεγάλα πρωταθλήματα, μεγάλα ονόματα. Eίναι πολύ δύσκολο, αλλά ξέρω πως γίνεται προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X