Στο Λεωνίδιο θα «χτιστεί» η Κ20 της ΑΕΚ

Στο Λεωνίδιο θα «χτιστεί» η Κ20 της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ακαδημίες της ΑΕΚ άλλαξαν σελίδα, η λειτουργία τους ανέβηκε επίπεδο και η παρουσία του επιχειρηματία-επενδυτή Γρηγόρη Σαράντη με τους Ακη Ζήκο και Γιάννη Σαμαρά στο πλάι του, είναι η εγγύηση για το αποτέλεσμα.

Πριν λίγο καιρό οι υπεύθυνοι των τμημάτων Υποδομής μάλιστα ταξίδεψαν μέχρι το Λεωνίδιο και επιθεώρησαν γήπεδο και ξενοδοχείο, καθώς εκεί αποφασίστηκε να «χτιστεί» η «κιτρινόμαυρη» Κ20.

Το Λεωνίδιο είναι μάλιστα η ιδιαίτερη πατρίδα του κ.Σαράντη, έχει δωρίσει γήπεδα στις ομάδες της πόλης, ενώ έχει επενδύσει κατά καιρούς και αρκετά χρήματα σε αθλητικές δραστηριότητες.

Σήκωσαν μανίκια στις Ακαδημίες!

Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, φέτος, οι Ακαδημίες της ΑΕΚ θα περάσουν σε μια νέα εποχή. Ο «Ενωσίτης» επιχειρηματίας Γρηγόρης Σαράντης, αναλαμβάνει να «τρέξει» ένα ιδιαίτερα φιλόδοξο πρότζεκτ, που θα αφορά αποκλειστικά στα τμήματα υποδομής. Έχοντας τους Άκη Ζήκο και Γιάννη Σαμαρά ως επικεφαλής αυτού του εγχειρήματος, ο Γρηγόρης Σαράντης φιλοδοξεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια οι Ακαδημίες να «τροφοδοτήσουν» την ΑΕΚ με παίκτες… έτοιμους, αποτελώντας τον «αιμοδότη» της πρώτης ομάδας.

Ήδη, αυτό το πλάνο έχει τεθεί σε εφαρμογή, καθώς οι πληροφορίες  θέλουν όλα τα στελέχη των Ακαδημιών, να έχουν προ ημερών την πρώτη τους σύσκεψη για την επόμενη μέρα! Ο Γρηγόρης Σαράντης, ο Άκης Ζήκος, ο Γιάννης Σαμαράς, όλοι οι προπονητές των Ακαδημιών και τα στελέχη τους, συναντήθηκαν μαζί για πρώτη φορά και συζήτησαν με κάθε λεπτομέρεια, για το πρότζεκτ που θα λειτουργήσει από φέτος στα τμήματα υποδομής.

Άλλωστε οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι τεράστιες και δεν θα αφορούν μονάχα στην στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Εκεί όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, έχει… επιστρέψει ήδη ο Γάλλος εργοφυσιολόγος, Έρικ Μπουράκι! Που έπιασε δουλειά, προχωρώντας με την διαδικασία αξιολόγησης των εξετάσεων των ποδοσφαιριστών. Με τον Μπουράκι να γυρίζει ξανά έτσι στην ΑΕΚ, έπειτα από την αποχώρησή του, το 2015.

Ο Γρηγόρης Σαράντης επιθυμεί οι Ακαδημίες της «Ένωσης» να λειτουργούν πλέον σε ευρωπαϊκά πρότυπα. Κάτι, που ξεκινά από τις εγκαταστάσεις, που θα αλλάξουν ριζικά μορφή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Ενωσίτης» επιχειρηματίας και το επιτελείο του είναι σε διαδικασία επαφών με την πολεοδομία, για να προχωρήσει η κατασκευή δύο ακόμα γηπέδων στα Σπάτα, αποκλειστικά για τα τμήματα υποδομής. Ενώ παράλληλα, έχει ήδη προχωρήσει η αγορά ειδικών μηχανημάτων, που θα εξυπηρετούν την καθημερινή άσκηση των νεαρών παικτών του «Δικεφάλου», πριν και μετά την προπόνηση! Αφού το πλάνο του Σαράντη περιλαμβάνει την δημιουργία και ενός γυμναστηρίου, για τις Ακαδημίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X