Ο Τσιντώτας στην ΑΕΚ μέχρι το 2020

Ο Τσιντώτας στην ΑΕΚ μέχρι το 2020
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τον Ελντερ Λόπες, ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι η δεύτερη επίσημη μεταγραφή της ΑΕΚ για αυτό το καλοκαίρι.

Ο 24χρονος πορτιέρο έρχεται ελεύθερος στην ΑΕΚ να πλαισιώσει τον Γιάννη Ανέστη και τον Βασίλη Μπάρκα στην τριάδα των γκολκίπερ της ΑΕΚ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα, αυτή η μεταγραφή έχει συμφωνηθεί από τον περασμένο Ιανουάριο, τότε που ο πορτιέρο βρισκόταν και αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ελληνα τερματοφύλακα Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με την ΑΕΚ να διατηρεί δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμα χρόνο.

Ο Παναγιώτης Τσιντώτας, γεννημένος στις 4 Ιουλίου 1993 στην Κατερίνη, ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία «25η Μαρτίου» της ΕΠΣ Πιερίας και το 2011 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο στον Πιερικό. Ένα χρόνο μετά πήρε μεταγραφή για τον Λεβαδειακό στον οποίο ανήκε μέχρι τώρα. Ο Παναγιώτης Τσιντώτας είναι διεθνής με την Εθνική Νέων.

Παναγιώτη, καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X