Πάντα ψηλά στις λύσεις για την άμυνα ο Καμπρέρα

Προχωράει για σούπερ κίνηση στην άμυνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πήρε… μπρος στα μεταγραφικά και το επόμενο διάστημα αναμένεται ιδιαίτερα δραστήριο σε αυτό το κομμάτι, με την Ένωση να προχωρά στις κινήσεις για την ολοκλήρωση του κορμού της ομάδας. Μεταξύ αυτών, είναι και το θέμα του στόπερ. Η ΑΕΚ ψάχνει στην αγορά έναν αμυντικό που θα πλαισιώσει τους Τσιγκρίνσκι, Βράνιες και μαζί με τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο, θα συνθέσουν την 5άδα της άμυνας.

Ένα από τα ονόματα που εξετάζει η ΑΕΚ και είναι ακόμα ψηλά στη λίστα της, είναι του Λεάντρο Καμπρέρα. Ο Ουρουγουανός αμυντικός φεύγει από τη Σαραγόσα, η Ένωση έχει προσεγγίσει την πλευρά του και έχει κάνει τις πρώτες συζητήσεις, όμως η υπόθεση δεν είναι απλή. Καθώς για τον Καμπρέρα υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Πριμέρα. Όμως το ζήτημα παραμένει ανοικτό για την ΑΕΚ, που εκτός του Καμπρέρα, κρατά δύο τουλάχιστον περιπτώσεις αμυντικών ακόμα στην ατζέντα της. Προχωρώντας στην προσθήκη του στόπερ χωρίς βιασύνη, μιας και έχει το περιθώριο για την συγκεκριμένη μεταγραφή να εξετάσει με προσοχή όλα τα δεδομένα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X