Η περίπτωση Ούκιτς και ο Ζντοβτς που... καραδοκεί

Ζντοβτς: «Η Σάσαρι ήταν καλύτερη...»
Photo Credits: INTIME

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε η ΑΕΚ βασίστηκε σε συγκεκριμένες μονάδες στο ρόστερ της, ώστε να φτάσει στην τρίτη θέση. Τόσο επί Γιούρι Ζντοβτς, όσο και επί Σωτήρη Μανωλόπουλου, ο ρόλος του Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν κομβικός, με τον Κροάτη άσο να αποτελεί τον ιθύνοντα νου της ομάδας. Εξάλλου, από τα δικά του χέρια ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις και αυτός ήταν που οργάνωνε το παιχνίδι της ομάδας.

Μάλιστα, ο 32χρονος άσος δεν έχασε παιχνίδι της ΑΕΚ, μέχρι τη σειρά των μικρών τελικών με τον Άρη. Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας της Κροατίας ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες του συνόλου, όμως τα πάντα σχετικά με το μέλλον του παραμένουν στον… αέρα.

Η επιθυμία του ίδιου είναι να παραμείνει κάτοικος Αθηνών, καθώς απολαμβάνει και τη ζωή εδώ, ενώ είδε πως στην ΑΕΚ είχε σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι. Παράλληλα και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος έχει εκφραστεί με θετικό τρόπο για την αγωνιστική αξία, αλλά και ποιότητα του έμπειρου άσου. Οι δύο άνδρες, άλλωστε, γνωρίζονται πολύ καλά τόσο από την κοινή θητεία τους στην ΑΕΚ, όσο και από την κοινή παρουσία τους στον Παναθηναϊκό (2012-14).

Παρ’ όλα αυτά, στην ΑΕΚ αναζητούν όλες τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την στελέχωση του ρόστερ. Κανείς δεμ αμφισβητεί εντός των τειχών την ποιότητα του Κροάτη, όμως οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν στην αγορά για περιπτώσεις που βρίσκονται σε καλύτερη ηλικία και έχουν έντονο το αθλητικό στοιχείο.

Μέσα σ’ όλα, υπάρχει και ένα ακόμα παράγοντας που μπορεί να παίξει τον ρόλο του. Κι αυτό γιατί ο Γιούρι Ζντοβτς έχει εκφραστεί με θετικό τρόπο για τον Κροάτη άσο. Ο Σλοβένος προπονητής ανέλαβε προ ημερών την Τσεντεβίτα και σε ερωτήσεις σχετικά με τον Rokopedia τόνισε πως «o Ρόκο Λένι Ούκιτς πραγματοποίησε μεγάλη σεζόν στην ΑΕΚ και θα τον ήθελα στην ομάδα μου τη νέα σεζόν».

Βεβαίως, στην παρούσα φάση τον πρώτο λόγο έχει η ΑΕΚ, η οποία στην παρούσα φάση «σκανάρει» την αγορά και εν συνεχεία θα προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X