Τελειώνει του Κολοβέτσιου, «παίζει» του Βάργκας για Παναθηναϊκό

Τελειώνει του Κολοβέτσιου, «παίζει» του Βάργκας για Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ρόναλντ Βάργκας «παίζει» ακόμα για τον Παναθηναϊκό, παρά το «πάγωμα» που υπήρχε το τελευταίο διάστημα με την περίπτωση του στο «τριφύλλι». Ο παίκτης, βρίσκεται στο στόχαστρο των Λυμπερόπουλου – Ουζουνίδη και δεν αποκλείεται όσο προχωράει η μεταγραφική περίοδος να παίξει ακόμα πιο δυνατά το όνομα του.

Οι ενδοιασμοί που υπάρχουν αφορούν την αμυντική του συνέπεια, αλλά έχει άλλα προσόντα που καλύπτουν αυτή την… αδυναμία, όπως η ποιότητα και τα εξαιρετικά στημένα.

Ο Βάργκας βρίσκεται πάντα στη λίστα των «πρασίνων» με τις απαιτήσει του να είναι το βασικό εμπόδιο για την ενδεχόμενη μεταγραφή του.

Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος θα είναι όπως όλα δείχνουν το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των «πρασίνων». Ο Έλληνας στόπερ περιμένει την αποχώρηση του Τελάντερ, για την αποχώρηση του οποίου υπάρχει κινητικότητα. Για τον Δανό έχει βρεθεί ομάδα που ενδιαφέρεται και μόλις καταθέσει πρόταση και φύγει ο παίκτης, τότε θα τελειώσει οριστικά η περίπτωση Κολοβέτσιου.

Παρά το γεγονός πως πρέπει να τελειώνουν οι αποδεσμεύσεις για να προχωρήσουν τα μεταγραφικά, ο Νίκος Λυμπερόπουλος συνεχίζει τις επαφές του με πιθανούς στόχους. Εκτός από τον Φερέιρα, ο «Λύμπε» έχει κάνει διερευνητικές επαφές και με άλλους παίκτες που είναι κυρίως ελεύθεροι, αλλά και με παίκτες που το συμβόλαιο τους λήγει σε έξι μήνες ή ένα χρόνο.

πηγή sportfm

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X