Επιμένουν για Καλέρι στην Λας Πάλμας (ΦΩΤΟ)

Επιμένουν για Καλέρι στην Λας Πάλμας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά τις νέες χθεσινές δηλώσεις του προέδρου της Λας Πάλμας πως υπολογίζουν κανονικά στον Σέρχιο Αραούχο η ισπανική ομάδα συνεχίζει τις επαφές για την ενίσχυση του ρόστερ, με τα ονόματα που βγαίνουν στην επιφάνεια να είναι κυρίως για τη θέση του επιθετικού.

Μετά την διαφαινόμενη συμφωνία με την Ίντερ για τον δανεισμό του Γκαμπιγκόλ, η Λας Πάλμας συνεχίζει να ενδιαφέρεται έντονα για τον Τζόναθαν Καλέρι. Συγκεκριμένα, όπως γράφει η «udlaspalmas» οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας βρίσκονται σε επαφές με την Μαλντονάντο (ομάδα στην οποία ανήκει ο παίκτης) και μάλιστα αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες.

Μάλιστα, το δημοσίευμα γράφει πως ο Αργεντινός στράικερ αναμένεται να ανταγωνιστεί για μια θέση με τους Λιβάγια και Αραούχο και καταλήγει λέγοντας πως η απόκτηση του Καλέρι δεν επηρεάζει τις διαπραγματεύσεις του Γκαμπιγκόλ.

Βάση των πληροφοριών αυτών, ο νέος προπονητής αναμένεται να έχει στην ομάδα πέντε (!) καθαρούς επιθετικούς (Αραούχο, Λιβάγια, Καλέρι, Γκαμπιγκόλ, Ορτούνιο) συν τον Μπόατενγκ που μπορεί να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης. Όποτε είναι δεδομένο πως κάποιος θα πρέπει να αποχωρήσει…

Επιμένουν για Καλέρι στην Λας Πάλμας (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X