"Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον Αραούχο πως δεν θα φύγει"

"Ο πρόεδρος ενημέρωσε τον Αραούχο πως δεν θα φύγει"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να είναι απλώς παιχνίδια τακτικής. Μπορεί όμως να είναι και κακά μαντάτα. Ή απλώς μια προσπάθεια πίεσης. Πάντως σε κάθε περίπτωση, αν ισχύουν όλα όσα γράφει σήμερα το “udlaspalmas.net”, δυσκολεύει πολύ η προσπάθεια της ΑΕΚ να πάρει πίσω τον Αραούχο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας μίλησε στην ραδιοφωνική εκπομπή «El Transistor» και κατέστησε σαφές πως έχει ήδη μιλήσει με τον Αραούχο και τον έχει ενημερώσει πως η επιθυμία να τον έχει στην ομάδα, είναι απολύτως αληθινή. «Μετά απ’ αυτή την δήλωση είναι ξεκάθαρο, πως παρά τις προσφορές που υπάρχουν, δεν υπάρχει η επιθυμία να φύγει ο παίκτης από την ομάδα» σημειώνει το δημοσίευμα και προσθέτει πως «καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την απόφαση, έχει παίξει η εξαιρετική παρουσία του Αραούχο με την φανέλα της ΑΕΚ». Ενώ αναφέρεται στο ρεπορτάζ, πως ο Αραούχο βρίσκεται ήδη στην Ισπανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X