Βοηθός Μπαζντάρεβιτς: «Ο Γιαννιώτας προκάλεσε»

Ο βοηθός προπονητής της Βοσνίας με δηλώσεις του για το περιστατικό που έλαβε χώρα στη Ζένιτσα, υπογράμμισε πως ο Γιαννιώτας ήταν αυτός που προκάλεσε και όχι ο ίδιος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Κατόπιν όσων έγιναν μετά από τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου μεταξύ της Βοσνίας Ερζεγοβίνης και της Ελλάδας στις 9 Ιουνίου στη Ζένιτσα, πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να απολογηθώ στον Έλληνα παίκτη Γιαννιώτα για τις επιπτώσεις των πράξεών μου.

Είμαι ένας αθλητικός παράγοντας που έχει καθήκον να θέτει το καλό παράδειγμα ανά πάσα στιγμή και μέσα από τη λειτουργία μου ως βοηθός προπονητή, να προβάλλω καλή εικόνα στον κόσμο του ποδοσφαίρου και στη χώρα που εκπροσωπεί, την εθνική ομάδα της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Δεύτερον, θα ήθελα να δηλώσω ότι η αντίδρασή μου ήταν καθαρά υπεράσπισης σε κάτι που γινόταν επικίνδυνη κατάσταση για τους παίκτες μας και τον προπονητή Μπαζντάρεβιτς. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση απρόκλητη και εσκεμμένη πράξη από μέρους μου.

Καθώς ο Έλληνας παίκτης έτρεξε προς ένα σύνολο που στεκόταν μπροστά από την είσοδο του τούνελ περιμένοντας να επιστρέψει στα αποδυτήρια, με την έκδηλη πρόθεση να προκαλέσει καυγά, επιχείρησα να τον συγκρατήσω και να τον ηρεμήσω, προτού η κατάσταση ξεφύγει από τον έλεγχο.

Με βίαιο και απρόκλητο τρόπο, ο εν λόγω παίκτης επιχείρησε να μου επιτεθεί και αντέδρασα ενστικτωδώς με μία χειρονομία που, παρότι ήταν χειρονομία άμυνας, ειλικρινά τη μετανιώνω».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X