Τα είπαν με τους παίκτες και προχωρούν οι ανανεώσεις

Τα είπαν με τους παίκτες και προχωρούν οι ανανεώσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πρώτη της συνάντηση με τους παίκτες της φετινής ομάδας είχε χθες η διοίκηση της Ερασιτεχνικής, παρουσία του αντιπροέδρου, Σταμάτη Παπασταμάτη, της γενικής γραμματέως, Σοφίας Κάσκαρη και του εφόρου, Γιώργου Τριανταφύλλου. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ενημέρωσαν τους παίκτες για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νίκο Γραμματικό ο οποίος είχε με την σειρά του την πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες παρότι με τους περισσότερους γνωρίζεται καθώς έχει συνεργαστεί στο παρελθόν.

Στη χθεσινή συνάντηση παραβρέθηκαν παίκτες τους οποίους η ομάδα θέλει να κρατήσει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της και από ότι φάνηκε υπάρχει κοινή διάθεση και από τις δύο πλευρές προκειμένου να πορευτούν μαζί. Συγκεκριμένα παραβρέθηκαν οι Παναγιώτης Νικολαϊδης, Χρήστος Νικολαϊδης, Λάμπης Βαμβακάς, Γιώργος Πέρρος, Θάνος Συγγάρης, Γιάννης Αντωνιάδης, Γιάννης Τσικογιαννόπουλος, Γιάννης Αλικάκος ενώ απουσίαζαν για προσωπικούς λόγους οι Διονύσης Γεωργιάδης και Ηλίας Χατσίκας. Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει σειρά επαφών με τον κάθε αθλητή ξεχωριστά έτσι ώστε να συζητήσουν λεπτομέρειες για την επέκταση της συνεργασίας τους και να κλείσει άμεσα το μέτωπο των ανανεώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X