Γιόχανσον: «Η ΑΕΚ με βοήθησε να βελτιωθώ»

Γιόχανσον: «Η ΑΕΚ με βοήθησε να βελτιωθώ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον βρίσκεται με την αποστολή της Εθνικής Σουηδίας και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας ετοιμάζεται να βρεθεί ξανά στη βασική ενδεκάδα για το κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία.

Ο μέσος της ΑΕΚ μίλησε στην ιστοσελίδα «vt.se» και αναφέρθηκε στο γεγονός αυτό, αλλά και για την πολύ σημαντική βοήθεια που του έχει προσφέρει η Ένωση για να καθιερωθεί στην Εθνική Σουηδίας.

«Το Κλαμπ στο οποίο ανήκω έχει εστιάσει το ενδιαφέρον στην ανάπτυξη και την βελτίωση μου και των διεθνών παικτών. Η Εθνική ομάδα σίγουρα πάντα είναι ένα έξτρα μπόνους για μένα. Όταν φοράω την φανέλα πάντα αισθάνομαι ένα απίστευτο συναίσθημα. Προσπαθώ να απολαμβάνω κάθε λεπτό»

Όσο για το ματς με τους Γάλλους τόνισε:

«Μπορεί να μην έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας όλη την ώρα αλλά δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση. Με υπομονή και σκληρή δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να παίξουμε καλά και στα 90 λεπτά, πρέπει να έχουμε σωστές θέσεις. Το σημαντικό για μια ομάδα είναι να τολμήσει, να έχουμε το θάρρος και την απαραίτητη εικόνα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X