Ελονού: «Θέλω να μείνω στην ΑΕΚ»

Ελονού, ο... υπερπολύτιμος!
Photo Credits: INTIME

Ο Τσινεμέλου Ελoνού εκφράζει την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν, καθώς απολαμβάνει την παραμονή του στην ομάδα και την παρέα με τους συμπαίκτες του, ενώ αποθεώνει τους φίλους της Ένωσης για την υποστήριξή τους.

Παράλληλα, ο σέντερ της ΑΕΚ βάζει θετικό πρόσημα στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ωστόσο τονίζει πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάει πιο ψηλά στο Champions League

«Κατά τη γνώμη μου αυτή η χρονιά ήταν πολύ πετυχημένη. Φυσικά θα θέλαμε να έχουμε πάει ψηλότερα στο Champions League, αλλά δεν καταφέραμε να κάνουμε αυτό που θέλαμε, όπως και στο Κύπελλο. Ωστόσο πήραμε την τρίτη θέση της Basket League, που είναι ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ανταγωνιζόμασταν δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ότι πήραμε μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί η ΑΕΚ είχε πολύ καιρό να κερδίσει ένα τέτοιο ματς. Νομίζω ότι κάναμε πρόοδο φέτος», δήλωσε στην «Ώρα για Σπορ».

Όσο για το μέλλον του; «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον μάνατζέρ μου. Αν η ΑΕΚ έρθει και μου πει ότι με θέλει και τη νέα σεζόν, σίγουρα θα το λάβω πολύ σοβαρά υπόψη. Απολαμβάνω το να παίζω στην ΑΕΚ και θα ήθελα να μείνω. Απολαμβάνω και την παρέα με τους συμπαίκτες μου και όλο το τεχνικό επιτελείο είναι εξαιρετικό».

Τέλος, είχε μόνο καλές κουβέντες για τον κόσμο της ΑΕΚ. «Ήταν εξαιρετικοί οι οπαδοί μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω που ήρθαν στο ΟΑΚΑ με όσα περισσότερα ματς μπορούσαν. Συγγνώμη που δεν μπορέσαμε να πάμε ψηλότερα και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και το Champions League, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που μας υποστήριξαν».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X