«Πετροδόλαρα» για τον Αραούχο

Τα... έσπασε όλα η γκολάρα του Αραούχο!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι εκπληκτικές εμφανίσεις με την ΑΕΚ εκτόξευσαν τις ποδοσφαιρικές μετοχές του Αραούχο. Η Ένωση θα κάνει τα πάντα για να τον ξαναφέρει από τη Λας Πάλμας, ωστόσο, το έργο της μόνο εύκολο δεν είναι. Αφενός γιατί ανήκει στον ισπανικό σύλλογο που θα πει την τελευταία κουβέντα, αφετέρου επειδή και άλλες ομάδες τον έχουν στα υπόψιν τους.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της Sportday ενδιαφέρον για τον Αργεντινό υπάρχει από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Όπως είναι εύκολα κατανοητό, λίγες ομάδες μπορούν να κοντραριστούν οικονομικά με ομάδες από τις συγκεκριμένες χώρες, οπότε σε μία τέτοια περίπτωση είναι καθαρά θέμα του Αραούχο, εφόσον τα βρει με τους ενδιαφερόμενους η Λας Πάλμας.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον Αραούχο είχε υπάρξει ενδιαφέρον από το συγκεκριμένο μέρος και τον περασμένο Ιανουάριο, με τον Λατινοαμερικάνο να επιλέγει τον «Δικέφαλο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X