Μανωλόπουλος σε παίκτες: «Τεράστιο ευχαριστώ, ήσασταν ανταγωνιστικοί» (VIDEO)

Μανωλόπουλος σε παίκτες: «Τεράστιο ευχαριστώ, ήσασταν ανταγωνιστικοί» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Με τα πιο θερμά λόγια μίλησε στους παίκτες του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του μετά το τέλος του αγώνα, κάνοντας αναφορά στην ανταγωνιστικότητά τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Κατά την ομιλία προς τους παίκτες του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είπε: «Θέλω να πω ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλους. Εκτιμώ όσα κάνατε. Πρώτα από όλα αξίζαμε αυτή την θέση. Είμαστε η 3η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο. Ησασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό που είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και αυτό δεν ήταν εύκολο. Η πίεση στην ΑΕΚ είναι μεγάλη και δεν είναι εύκολο να την διαχειριστείς. Οταν πρέπει να κερδίσεις, πολλές φορές δεν είναι εύκολο.

Αντιδράσατε όμως. Πιστεύω πως στο μεγαλύτερο διάστημα σε Ελλάδα κι Ευρώπη παίξαμε πολύ καλά. Είτε με εμένα, είτε με τον Γιούρι παίξατε εξαιρετικά. Όταν ανέλαβα εγώ, άλλαξαν πολλά και ήταν δύσκολο για εσάς, αλλά και για εμάς τους προπονητές. Αντιδράσατε και προσαρμοστήκατε όμως και κάνατε αυτό που έπρεπε. Πραγματικά σας ευχαριστώ»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X