Ασχημα μαντάτα: «Αραούχο-Ορτούνιο επιστρέφουν στην Λας Πάλμας για… γκολ»

Ο δικός μας Αραούχο, ο άνθρωπος που μας... σήκωσε από την καρέκλα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από την 1η Ιουνίου ο Σέρχιο Αραούχο έχει… φύγει μακριά από την ΑΕΚ και βρίσκεται σε διακοπές πίσω στην Ισπανία. Ο 4μηνος δανεισμός του έληξε και στην Ενωση παρότι προσπαθούν με κάθε δίαυλο επικοινωνίας με την Λας Πάλμας να καταφέρουν να τον έχουν ξανά κοντά τους το καλοκαίρι είναι δεδομένο ότι αυτό δεν είναι διόλου εύκολο. Πρόεδρος και προπονητής της Λας Πάλμας τον θέλουν πίσω και σίγουρα θα βρίσκεται στην προετοιμασία, με πολλές πιθανότητες να είναι στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Όπως αναφέρει και σήμερα η «canariasenhora» από τα Κανάρια Νησιά που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ της Λας Πάλμας, τόσο ο Σέρχιο Αραούχο, όσο και ο Αλφρέδο Ορτούνιο (επίσης απασχολεί την ΑΕΚ) «θα επιστρέψουν στην ομάδα για… γκολ».

Ο Χεσέ επέστρεψε στην Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον δανεισμό του και ήδη η Γαλατασαράι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του. Ωστόσο, είναι δεδομένο ότι θα χρειαστεί επιθετικούς και τόσο ο Αραούχο όσο και ο Ορτούνιο που της ανήκουν είναι στο… παιχνίδι για να μείνουν με τον Ρομπέρτο Ντε Ζέρμπι.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται το εκπληκτικό 4μηνο του Αραούχο με 21 ματς και 9 γκολ, ενώ με δικό του τέρμα έστειλε την ΑΕΚ στα προκριματικά του Champions League και ότι βρίσκεται στην καλύτερη του κατάσταση, όπως τότε που συνέβαλε τα μέγιστα για την άνοδο στην Primera Division.

Μάλιστα, για την παραμονή του Αραούχο στην Λας Πάλμας, γίνεται λόγος και στις δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ που τον… ανέστησε, στην ισπανική «Marca» όταν τόνισε «Θα είναι… χαζός να μην αρπάξει την ευκαιρία στην Ισπανία τώρα».

Αναφορικά με τον Ορτούνιο που ενδιαφέρει την ΑΕΚ επίσης για δανεισμό, τα 17 του γκολ σε 39 ματς στην Καντίθ και η 5η θέση των σκόρερ τον… φέρνουν πίσω.

Αλλωστε και με τους δύο φορ η Λας Πάλμας έχει συμβόλαιο. Με τον Αραούχο μέχρι το 2020, με τον Ορτούνιο μέχρι το 2019. Όμως θα φανεί αν μείνουν και οι δύο τελικά, αφού δεν αποκλείεται να αποκτηθεί πρωτοκλασάτο όνομα σέντερ φορ με τον Μπαλοτέλι να «παίζει» ακόμη δυνατά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X