Ντέμης για επιστροφή του στην ΑΕΚ «Οχι, όχι...»

Ο Ντέμης για τον άτυχο οπαδό του ΠΑΟΚ: «Η μερίδα των οπαδών με επιθετική συμπεριφορά είναι σε κάθε γήπεδο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην εκπομπή του στον SPORT FM, ο Ντέμης Νικολαΐδης ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να γυρίσει στην ΑΕΚ κάποια στιγμή απαντώντας αμέσως «Οχι, όχι…» και εν συνεχεία συμπλήρωσε «Πρέπει να φτιαχτεί το ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανα τότε, καλά το έκανα, ήμουν και νεαρός, έχασα τότε. Δεν γίνεται σε ποδόσφαιρο που δεν είναι σωστό. Δεν έχει να κάνει με την ομάδα, και τι ομάδα είμαι».

Με κάτι παραπάνω από κολακευτικά λόγια μίλησε για τον Μαρίνο Ουζουνίδη ο Ντέμης.

Ο παλαίμαχος επιθετικός αποθέωσε τον κόουτς του Παναθηναϊκού για τη μέχρι τώρα συμπεριφορά του και το πώς αντιμετωπίζει τις… αντιξοότητες που του παρουσιάζονται, όπως για παράδειγμα το γεγονός πως δεν θέλησε να μιλήσει για διαιτησία μετά το «χειρουργείο» Κύζα, στον ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ.

«Δεν εκτιμούν μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού τον Ουζουνίδη, αλλά οι φίλοι του ποδοσφαίρου. Έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος του. Το πρωτάθλημα αλλοιώνει συμπεριφορές. Βλέπουμε να βγαίνει ο Ουζουνίδης και να μιλάει με σεβασμό. Προκαλεί τρομερά θετική εντύπωση ότι δεν μίλησε για τη διαιτησία και δεν κατηγόρησε τον διαιτητή μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Δεν θα το κάνει κανείς άλλος αυτό. Έχει πολύ σωστή συμπεριφορά. Γενικότερα, ο Παναθηναϊκός διαθέτει Ουζουνίδη, Κόλα, Λυμπερόπουλο, Καρβουνίδη… Όσοι είμαστε μέσα στο ποδόσφαιρο νιώθουμε οικεία με αυτούς τους ανθρώπους, μας δημιουργεί θετική προδιάθεση», ανέφερε σχετικά ο Ντέμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X