Παραμένει η... δυστυχία για τον Αραούχο στην Λας Πάλμας

Φουλ για κούπα με σούπερ Αραούχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δανεισμός του Σέρχιο Αραούχο από την Λας Πάλμας ολοκληρώθηκε και χθες (1/6) ο Αργεντινός αποχαιρέτησε την ΑΕΚ και τους συμπαίκτες του. Ευχή όλων είναι να επιστρέψει και να ξαναφορέσει τα «κιτρινόμαυρα», ωστόσο όλα θα εξαρτηθούν από το νέο προπονητή της Λας Πάλμας και τι θα δείξει ο «Τσίνο» στην προετοιμασία της ομάδας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξή του στον Σπορ Fm παραδέχθηκε πως η υπόθεση με τον Αραούχο θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα τον Αύγουστο, κάτι που σημαίνει πως θα χάσει τους πρώτους κρίσιμους αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο όλα παραμένουν ανοιχτά.

Ο «Τσίνο» επιστρέφει στα Κανάρια Νησιά και αρκετά ισπανικά Μέσα κάνουν αναφορά με τα νέα δεδομένα και τι θα βρει ο Αραούχο στην ομάδα στην οποία ανήκει.

Σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «laprovincia.es» γράφει πως ο Σέρχιο επιστρέφει στην Ισπανία μετά από ένα σαρωτικό πέρασμα, δυνατός από τα γκολ που πέτυχε με την ΑΕΚ, ωστόσο για να βρει θέση στο βασικό σχήμα πρέπει να «προσπεράσει» τον Μπόατενγκ που είναι το νούμερο 1 και μαζί με τον Λιβάγια, τον Χέσε και τον 2οχρονο Εσπόσιτο θα πρέπει να παλέψουν για την επίθεση.

Συνυπολογίζοντας πως η Λας Πάλμας ενδιαφέρεται «ζεστά» να αποκτήσει ακόμη έναν επιθετικό (σενάρια για Μπαλοτέλι, Καλέρι), το έδαφος δεν θα είναι πρόσφορο για τον Αραούχο, κάτι που θα «βολέψει» φυσικά την ΑΕΚ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X