«Επιστρέφει ώριμος και... δολοφόνος ο Αραούχο στην Λας Πάλμας» (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Απόψε στη Νέα Σμύρνη πιθανότατα θα δούμε για τελευταία φορά τον Σέρχιο Αραούχο να αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΚ. Στις 27 Ιανουαρίου ανακοινώθηκε ο 4μηνος δανεισμός του από την Λας Πάλμας, στις 31 Μαΐου (μάλλον) θα αγωνιστεί για 21η φορά έχοντας σκοράρει ήδη 8 γκολ.

Ωστόσο, στα Κανάρια Νησιά περιμένουν πως και πως τον «Τσίνο». Η ομάδα τερμάτισε στην 14η θέση της βαθμολογίας, θα είναι και του χρόνου στην Primera Division και έχει «επενδύσει» πολλά πάνω στον Αραούχο. Για αυτό και δόθηκε δανεικός για 4 μήνες στην ΑΕΚ (τον είχε κόψει ο Σετιέν) για να «ψηθεί» ακόμη περισσότερο, να ηρεμήσει από τα… όσα έγιναν δικαστικά στην Ισπανία και να επιστρέψει πιο έτοιμος.

Και όλα δείχνουν ότι αυτό θα γίνει και όταν ξεκινήσει η προετοιμασία των Ισπανών θα είναι εκεί. Και μάλιστα τον… περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ΜΜΕ στα Κανάρια Νησιά από τη Δευτέρα αλλά και χθες υπήρξαν αρκετές αναφορές για το πως αποχαιρέτισε τον κόσμο της ΑΕΚ την στιγμή της αλλαγής του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και ότι είναι έτοιμος να γυρίσει να ξαναφορέσει την φανέλα της αγαπημένης του Λας Πάλμας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος Χόρχε Μεντόσα στο «laprovincia.es», ο ρεπόρτερ της Λας Πάλμας στο «canariasenhora» Χόρχε Κρουζ, αλλά και δημοσίευμα στο «canarias7» επικεντρώνονται στην επικείμενη επιστροφή του «Τσίνο». Και εκτός των δημοσιευμάτων και οι οπαδοί της Λας Πάλμας μέσω του Twitter τονίζουν ότι «Επιστρέψει ψημένος και όπως τον γνωρίσαμε: εκτελεστή», ενώ αναφέρουν και την ωριμότητα που παρουσίασε στο πέρασμα του στην ΑΕΚ και θα του κάνει πολύ καλό στην επιστροφή του στην πόλη και στην Primera Division.

Eτσι, όλα δείχνουν ότι υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία για τον Αραούχο στην Λας Πάλμας και μοιάζει πολύ δύσκολο να τον αφήσει το καλοκαίρι.

Πηγή: LiveSport

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X