Κάντε το χρέος σας, κερδίστε τους στη Νέα Σμύρνη (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Κάντε το χρέος σας, κερδίστε τους στη Νέα Σμύρνη (20:30, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κλείνει φέτος την σεζόν με αγώνα ξανά στη Νέα Σμύρνη. Όπως και πέρυσι στα πλέι οφ. Φέτος όμως η Ενωση «καίγεται» για διπλό στην έδρα του Πανιωνίου για να ελπίζει στην πρωτιά και στην έξοδο στο Champions League.

Οι «κιτρινόμαυροι» με βάση τους βαθμούς στο γήπεδο είναι πρώτοι, αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε στην Λεωφόρο την νίκη στα χαρτιά ενώ έχανε με 1-0. Έτσι πέρασε πρώτος παρότι η ΑΕΚ τον κέρδισε και στην Τούμπα και στο ΟΑΚΑ. Και έχει 11 βαθμούς, έναντι της ΑΕΚ που έχει 9. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης υποδέχεται τον αποδεκατισμένο ΠΑΟ που πάντως δεν πάει αδιάφορος στην Τούμπα.

Η ΑΕΚ παράλληλα με τη νίκη της, θέλει γκέλα του ΠΑΟΚ. Άλλωστε μόνο έτσι είναι πρώτη. Από εκεί και πέρα θα περιμένει σε κάθε περίπτωση και την τιμωρία του ΠΑΟΚ για τα αίσχη που έκανε στο Βόλο για να δει αν η Δικαιοσύνη θα… αποδώσει Δικαιοσύνη, ώστε να αφαιρεθούν βαθμοί από τους Θεσσαλονικείς.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται στην ίδια ενδεκάδα που κέρδισε τον ΠΑΟΚ με μόνη αλλαγή τον Βράνιες αντί του Κολοβέτσιο και την ΑΕΚ να ξεκινά με τον Ανέστη κάτω από τα δοκάρια, τους Μπακάκη – Ντίντακ στα άκρα της άμυνας, τους Τσιγκρίνσκι-Βράνιες στα στόπερ, τον Σιμόες με τον Γαλανόπουλο στα χαφ, τον Μάνταλο δεκάρι, τους Χριστοδουλόπουλο-Μπακασέτα στα άκρα της επίθεσης και τον Αραούχο στην κορυφή του 4-2-3-1.

Διαβάστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το enwsi.gr, καθώς και τον ζωντανό σχολιασμό από τους συντάκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X