Χιμένεθ: «Συγκεντρωμένοι για την 1η θέση των πλέι οφ»

Εικόνες από το ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σύνθημα στην ΑΕΚ για προσπάθεια να κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ της Super League έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Μιλώντας στη NOVA, ο Ανδαλουσιανός παραδέχθηκε ότι υπάρχει κούραση -ειδικά ψυχολογική- στις τάξεις της «Ένωσης».

Αναλυτικά όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ έχουμε πιθανότητες για την πρώτη θέση. Ελπίζω όλοι να καταβάλουν τη μέγιστη προσπάθεια για να τελειώσουμε θετικά τα πλέι οφ.

Η ψυχολογική κούραση είναι η δυσκολότερη στο να τη διαχειριστείς. Προσπαθούμε να δώσουμε στους παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Οι παίκτες έχουν προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Θα πρέπει ο κάθε παίκτης να δώσει το 100%. Φυσικά όταν είναι ικανοποιημένος επαγγελματικά, αποδίδει καλύτερα.

Καταβάλαμε μέγιστη προσπάθεια στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ. Αφού συζητήσουμε μαζί τους, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για να δούμε ποιος μπορεί να βοηθήσει περισσότερο. Είναι αδύνατον να μπει κάποιος προπονητής στο μυαλό του παίκτη. Είναι δύσκολη περίοδος και για προπονητές και για παίκτες, διότι όλοι ακούνε για διάφορες ομάδες, συμβόλαια κτλ.

Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στον τελικό μας στόχο. Για αυτό λέω πως αυτή την ημερομηνία, όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν τελειώσει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X