Σε ιστορικό κάζο οδήγησε τη Μόναχο 1860 ο Περέιρα

Σε ιστορικό κάζο οδήγησε τη Μόναχο 1860 ο Περέιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παρότι ξεκίνησε τη σεζόν με το τρίτο μεγαλύτερο μπάτζετ της κατηγορίας, η Μόναχο 1860 του Βίτορ Περέιρα υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία με τον πλέον οδυνηρό τρόπο.

Οι οπαδοί της γέμισαν την Αλιάντς Αρένα (62.200 κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο) και δημιούργησαν ρεκόρ προσέλευσης για αγώνα της Τσβάιτε Λίγκα, όμως η εικόνα των Βαυαρών στο γήπεδο ήταν άθλια.

Στη ρεβάνς του 1-1 στην έδρα της Ρέγκενσμπουργκ, οι Βαυαροί έπεσαν θύματα οδυνηρής έκπληξης (0-2), κάτι που πυροδότησε φοβερά επεισόδια στην εξέδρα.

Περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος οι οπαδοί της Μόναχο 1860 άρχισαν να πετάνε τα πρώτα αντικείμενα στο γήπεδο.

Παρά τις εκκλήσεις των παικτών της ομάδας και την παρουσία έντονης αστυνομικής δύναμης, τα αντικείμενα άρχισαν να πέφτουν βροχή με αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα στο 82ο λεπτό.

Οι οπαδοί άρχισαν να απειλούν ότι θα κάψουν το γήπεδο (!) και άρχισαν να ξηλώνουν πάσης λογής αντικείμενα, με τις σκηνές να είναι πρωτοφανείς για γερμανικό γήπεδο.

Μετά από 20λεπτη διακοπή, το μπαράζ παραμονής συνεχίστηκε με τους οπαδούς των γηπεδούχων να γιουχάρουν έντονα τους παίκτες των Βαυαρών σε κάθε τους επαφή με τη μπάλα, με τον Βίτορ Περέιρα να ακούει κι αυτός τα εξ’ αμάξης για τον υποβιβασμό της Μόναχο 1860 που ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X