Αστείο να βγει πρώτος αυτός ο ΠΑΟΚ...

Αστείο να βγει πρώτος αυτός ο ΠΑΟΚ...
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πήρε το Κύπελλο, όπως το πήρε και δεν χρειάζεται να τα θυμόμαστε πάλι, να μας ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και να μας χαλάει η διάθεση, βράδυ Κυριακής… Το είδε άλλωστε όλη η Ελλάδα, τόσο στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟ, όσο και στον τελικό με την ΑΕΚ…

Αλλά, ρε παιδιά, νισάφι πια… Να βγει και πρώτος στα play offs, με ένα γκολ, όλο κι όλο του Πρίγιοβιτς, ένα αυτογκόλ του Ρισβάνη κι ένα… κουτάκι μπύρας ALFA, πάει… πολύ! Πάρα πολύ! Εντάξει, τα δικά μας χάλια, τα ξέρουμε, τα είδαμε, τα κριτικάραμε όταν έπρεπε. Δεν στάθηκε η ομάδα στο ύψος των περιστάσεων, ούτε στο εντός με Πανιώνιο, ούτε στην Λεωφόρο και δεν πήρε ούτε μισό πόντο σε αυτά τα δύο παιχνίδια.

Αλλά, το να έχει ο ΠΑΟΚ 11 βαθμούς (αν θεωρήσουμε δεδομένο ότι θα πάρει στα χαρτιά το παιχνίδι της Λεωφόρου) στα play offs, έχοντας – το επαναλαμβάνω – πετύχει ένα γκολ, δεν θα έπρεπε να το θέλει, ούτε ο Θεός, ούτε ο Διάβολος!

Και δεν είναι μόνο αυτό. Πέντε παιχνίδια έχουν παίξει φέτος, η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Τα τρία εξ’ αυτών, τα έχει κερδίσει η ΑΕΚ, ούσα κλάσεις ανώτερη από την ομάδα του Ίβιτς. Και τις τρεις μάλιστα, ο ΠΑΟΚ σώθηκε από συντριβή. Έχασε εύκολα και δεν απείλησε καθόλου.

Και τις δύο κέρδισε από λανθασμένες αποφάσεις των βοηθών. Στην Τούμπα στον α’ γύρο, με την μπάλα να περνά ένα μέτρο άουτ στην τελευταία φάση του αγώνα και να μην το «βλέπει» ο βοηθός Ευθυμιάδης, που έδωσε κόρνερ. Και στον τελικό, με το… γκολ του Καλφόγλου! Ε, αν μη τι άλλο, δεν μπορεί να πετύχει αυτός ο ΠΑΟΚ και δεύτερο σημαντικό στόχο, που δεν τον αξίζει με τίποτα.

Από εκεί και πέρα και όσον αφορά στο αποψινό ματς, η ομάδα έβγαλε και το πάθος και τη μαχητικότητα που θέλει να βλέπει ο κόσμος της. Και σε συνδυασμό με τις απόλυτα ορθολογικές αποφάσεις του Χιμένεθ, τόσο σε πρόσωπα, όσο και στη διάταξη, η ΑΕΚ ήταν επιθετική και έβαλε τον αντίπαλό της στη θέση του «κομπάρσου» από τα πρώτα λεπτά του αγώνα.

Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα. Την Τετάρτη, υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία. Το βασικό είναι να κερδίσει η ΑΕΚ και στη Νέα Σμύρνη τον Πανιώνιο. Να πάνε εκεί, παίκτες και Χιμένεθ, με τη νοοτροπία που πήγαν στην Τούμπα, με τη νοοτροπία που έπαιξαν και σήμερα. Και να νικήσουν. Και να μην έχουν το μυαλό τους, στο τι θα γίνεται την ίδια ώρα στο ΠΑΟΚ-ΠΑΟ.

Ο ΠΑΟ έχει κίνητρα για να «χτυπήσει» το ματς. Και βαθμολογικά και άλλα. Αλλά και να μην είχε βαθμολογικό κίνητρο, δεν έχει δώσει ποτέ δείγμα ασέβειας στην ιστορία του και δεν θα υπήρχε περίπτωση να είναι αδιάφορος. Το καλό είναι ότι μετά την τρομερή ζημιά που έπαθε με το κουτάκι μπύρας, έχει βγάλει εξαιρετική αγωνιστική αντίδραση. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι τον… έχει τον ΠΑΟΚ, όπως και ότι ο Ουζουνίδης τον… έχει τον Ίβιτς. Αλλά, δυστυχώς, το τι θα γίνει στην Τούμπα, είναι κάτι που δεν το κρατά η ΑΕΚ στα χέρια της.

Οπότε, ας κερδίσει η ΑΕΚ και βλέπουμε. Κι αν είναι να χαθεί για την ΑΕΚ, η προοπτική προκριματικών Τσάμπιονς Λιγκ και η διπλή ευρωπαϊκή ευκαιρία, στα χαρτιά κι επειδή ένας ανεγκέφαλος οπαδός του ΠΑΟ δεν σεβάστηκε, ούτε την ομάδα του, ούτε την μπύρα που έπινε και πέτυχε τον Ίβιτς, ας… γίνει έτσι! Θα το αντέξουμε κι αυτό!

Εδώ, χάθηκε κοτζάμ πρωτάθλημα, απευθείας πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και κάποια εκατομμύρια ευρώ, επειδή κάποιος Βάλνερ της Καλαμαριάς είχε παίξει σε φιλικό προετοιμασίας με την Σεντ Μίρεν!

Πάμε για ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ την Τετάρτη κι από Πέμπτη θα δούμε και θα τα πούμε και για όλα τα υπόλοιπα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X