Γιόχανσον: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»

Γιόχανσον: «Πρέπει να βελτιωθούμε επιθετικά»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για ακόμη ένα ματς δυσκολεύθηκε να σκοράρει, έμεινε στο μηδέν και τελικά έχασε με 1-0 από τον ΠΑΟ σε ένα ματς που της… δυσκολεύει πολύ την ζωή στα πλέι οφ.

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον προσπάθησε να εξηγήσει την ήττα αναφέροντας στην NOVA τα εξής:

Για την ευκαιρία του Χριστοδουλόπουλου:
«Ίσως του Λάζαρου ήταν η καλύτερη ευκαιρία που είχαμε. Γενικά το παιχνίδι δεν είχε πολλές ευκαιρίες, τόσο εμείς, όσο και ο Παναθηναϊκός δεν μπορέσαμε να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι και νομίζω θα πρέπει να βελτιώσουμε το επιθετικό μας κομμάτι».

Για τα δεδομένα πλέον στα πλέι οφ μετά και τη νίκη του ΠΑΟΚ:
«Εγώ προσωπικά δε γνώριζα τη νίκη του ΠΑΟΚ, αλλά όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα εμείς μπήκαμε και θέλαμε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κάποια προβλήματα με τις δεύτερες μπαλιές, δεν μπορέσαμε να πηγαίνουμε δυνατά, οπότε αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν ήταν και το καλύτερό μας παιχνίδι σε καμία περίπτωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X