Τσιγκρίνσκι: «Εμπιστοσύνη στον εαυτό ματς και να το πιστέψουμε»

Τσιγκρίνσκι: «Εμπιστοσύνη στον εαυτό ματς και να το πιστέψουμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί η ΑΕΚ να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση πια για τον στόχο της εξόδου στο Champions League, αλλά ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι το πιστεύει ακόμη.

«Φυσικά και μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα. Εάν έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, μπορούμε να πάρουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Πρέπει να το πιστέψουμε και να νικήσουμε τα ματς που απομένουν. Σίγουρα τα πλέι οφ, δεν είναι ένα ματς. Θέλω να δω στο τέλος που θα τερματίσουμε. Είναι δύσκολο. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να πετάς στα σύννεφα όταν νικάς, ούτε να τα βάφεις μαύρα όταν χάνεις. Θα δούμε στο τέλος τι κάναμε» είπε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός στόπερ και συμπλήρωσε για την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Χριστοδουλόπουλου «Δεν συμφωνώ πως η στιγμή κλειδί ήταν η ευκαιρία του Λάζαρου. Το κλειδί είναι πως δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, όσο πριν από τρεις μέρες. Ο Λάζαρος τα έκανε όλα καλά, αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X