Μανωλόπουλος: «Δεν αντέχει κριτικής το παιχνίδι»

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες και τόνισε ότι το παιχνίδι δεν αντέχει κρτιτικής.

Αρχικά δήλωσε: «Δεν αντέχει καμία κριτική το ματς. Πολύ άσχημη βραδιά γα εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα και επιθετικά και αμυντικά. Ο ΠΑΟ πάρα πολύ εύστοχος. Εμείς για 40 λεπτά ότι και να δοκιμάσαμε δεν λειτούργησε. Αλλάξαμε τέσσερα πλάνα στην άμυνα. Στην επίθεση αλλάξαμε πολλά σχήματα. Δεν λειτούργησε τίποτα. Είμαστε χειρότεροι σε όλες τις κατηγορίες αν δούμε την στατιστική. Στεναχωριέμαι πολύ για αυτόν τον κόσμο που πίστεψε. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν»

Για το αν έβγαλε συμπεράσματα από αυτή την σειρά ενόψει καλοκαιριού: «Πολύ νωρίς για να μιλήσουμε για καλοκαίρι. Παίξαμε τέσσερα παιχνίδια ΓΑ να μιλήσουμε για καλοκαίρι. Παίξαμε 4 ματς με ΠΑΟ, τα 3 ήταν πολύ καλά στην μεγαλύτερη διάρκεια. Σήμερα ήμασταν πάρα πολύ κακοί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Δεν είναι κριτήριο το σημερινό. Υπάρχει και συνέχεια»

Για το αν θυμώνει με την εικόνα της τέταρτης περιόδου: «Το ότι κερδίσαμε ένα παιχνίδι στον ΠΑΟ, ενώ στο πρώτο ήμασταν καλοί, στο τρίτο χάσαμε από λάθη εμπειρίας. Αυξήθηκε πάρα πολύ η πίεση. Αυξήθηκαν και οι προσδοκίες για την ομάδα. Η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Μπήκα στα αποδυτήρια και τος ε΄πα ότι μπορούμε να το γυρίσουμε. Παλέψαμε, δεν βγήκε τίποτα. Υπήρχε απογοήτευση. Φυσικά και δεν μου άρεσε η εικόνα. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες. Όταν χάσαμε το τρίτο ματς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Τα προηγούμενα χρόνια, όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι που χάσαμε λίγο. Στο τρίτο ήμασταν όλοι στεναχωρημένοι. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε σήμερα. Αυτό ανέβασε την πίεση. Ίσως αυτό είναι μία εξήγηση»

Για το αμυντικό ροτέισον και αν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό πάνω στον Καλάθη0: «Ξεκίνησα με τον Λαρεντζάκη. Στο τρίτο ματς με τον Νιούλεϊ. Σήμερα πήγα και με Νιούλεϊ και με τον Μίνια. Άλλαξα με παγίδες και 4 παίκτες άλλαξαν πάνω του. Δεν τα καταφέραμε»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X