«Όχι» του Κολοβέτσιου στην ΑΕΛ - Εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό

Συμπλήρωσε κάρτες ο Κολοβέτσιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απάντησα αρνητικά στην ΑΕΛ και πλέον εξετάζει προτάσεις από το εξωτερικό, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της θεσσαλικής ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

Αρνητικά απάντησε χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στον κ. Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απήντησε ότι ήταν επαρκέστατη οικονομικά η πρόταση των 175.000€ το χρόνο πλέον πριμ για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων 5 θέσεων και της κατακτήσεως του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε στον κ. Κούγια, ότι η προτεραιότητα του δεν είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, από όπου έχει 3 προτάσεις τις οποίες επεξεργάζεται.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους ποδοσφαιριστές, έλληνες και ξένους, στις θέσεις των σέντερ μπακ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X