Οριστικά χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, παίζει με ΑΕΚ ο Κρέσπο

Οριστικά χωρίς Μπεργκ ο Παναθηναϊκός, παίζει με ΑΕΚ ο Κρέσπο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν έπεσε η ποινή του Μάρκους Μπεργκ και ως εκ τούτου ο Σουηδός επιθετικός δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό για το υπόλοιπο των play offs. Αντίθετα, η ποινή του Κρέσπο έπεσε στη μία αγωνιστική, από τις τρεις, κάτι που σημαίνει ότι θα εκτίσει στην αυριανή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο και θα παίξει κανονικά με την ΑΕΚ την 5η αγωνιστική. Αντίθετα με τον Σάκχοφ που η ποινή των τριών αγωνιστικών παρέμεινε.

Αναλυτικά η απόφαση:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, οι Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΜΑΡΚΟΥΣ ΜΠΕΡΓΚ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

2. Έφεση του ποδοσφαιριστή IEΒΓΚΕΝΙ ΣΑΚΧΟΦ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE: Απερρίφθη.

3. Έφεση του ποδοσφαιριστή ΚΡΕΣΠΟ ΡΙΝΚΟΝ ΧΟΣΕ ΑΝΧΕΛ κατά της υπ΄αρ. 196/2017 απόφασης ΠΕ/SUPER LEAGUE. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Ο εγκαλούμενος κρίνεται πειθαρχικά ελεγκτέος για παράβαση της πράξης του άρθρου 10, παρ. 1 α ΠΚ. Επιβάλλει ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής ημέρας και χρηματική ποινή 80 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X