Σκάνδαλο για στημένο στη Σουηδία, κεντρικός πρόσωπο Έλληνας παίκτης

Όλα ήταν έτοιμα για τη σέντρα στο «Ούλεβι», όταν οι δύο ομάδες ενημερώθηκαν ότι το παιχνίδι δεν πρόκειται να διεξαχθεί, καθώς υπήρχαν υποψίες ή ίσως και ενδείξεις ότι ο αγώνας ήταν στημένος!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, άγνωστοι όχι μόνο πλησίασαν, αλλά και απείλησαν τον 37χρονο τερματοφύλακα της ΑΙΚ, Κυριάκο «Κένι» Σταματόπουλο.

Του προσέφεραν χρήματα για να έχει μειωμένη απόδοση και υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρουν ότι απείλησαν τη σωματική ακεραιότητα του ίδιου και της οικογένειάς του.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ο Σταματόπουλος δεν έχει αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι της ομάδας του τη φετινή σεζόν και πιθανότατα δεν θα έπαιζε ούτε κόντρα στη Γκέτεμποργκ.

Ο 37χρονος ομογενής επικοινώνησε αμέσως με ανθρώπους του συλλόγου του, οι οποίοι ενημέρωσαν τη σουηδική Λίγκα και κατόπιν την αστυνομία, η οποία ήδη διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες.

«Πρόκειται για σοβαρή επίθεση στο ποδόσφαιρο της Σουηδίας, αλλά δεν θα την αντεχούμε. Με βάση τις πληροφορίες που είχαμε στη διάθεσή μας, δεν μπορούσαμε να εξασφαλίσουμε ότι το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρινόταν μέσα στον αγωνιστικό χώρο» ανέφερε σχετικά ο γενικός γραμματέας της Ποδοσφαρικής Ομοσπονδίας της Σουηδίας.

Πηγή: Sdna.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X