Σενάρια για Καρσελά και ΑΕΚ

Σενάρια για Καρσελά και ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέραν των αγωνιστικών ζητημάτων, στην ΑΕΚ προχωράνε και τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ώστε να κλείσουν τις «τρύπες» του ρόστερ όσο το δυνατόν νωρίτερα. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της SportDay, στην Ισπανία συνδέουν τον Καρσελά με την Ένωση. Πρόκειται για 28χρονο επιθετικό της Γρανάδα που μπορεί να αγωνιστεί και στα «φτερά», ο οποίος τη φετινή σεζόν μετράει 24 επίσημες συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Καρσελά μεγάλωσε μεταξύ άλλων και ποδοσφαιρικά στο Βέλγιο ξεκινώντας από τη Σταντάρ Λιέγης. Το 2011 δοκίμασε την τύχη του στη Ρωσία και την Ανζί (27 συμμετοχές, 2 γκολ, 8 ασίστ), για να επιστρέψει και πάλι δύο χρόνια αργότερα στη Λιέγη. Το καλοκαίρι του 2015 πήγε στη Λισαβόνα για λογαριασμό της Μπενφίκα (29 συμμετοχές, 3 γκολ, 7 ασίστ) και από το περασμένο καλοκαίρι φοράει της φανέλα της Γρανάδα. Έχει συμβόλαιο έως το 2020, ωστόσο, ο υποβιβασμός της δύσκολα θα τον κρατήσει.

Είναι επίσης διεθνής με την ανδρική ομάδα του Μαρόκο (16 συμμετοχές, 1 γκολ), όπως επίσης και με όλα τα κλιμάκια του Βελγίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X