Μανόλο ο αναμορφωτής

Ο συγκλονιστικός κόσμος της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μανόλο Χιμένεθ επέστρεψε στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο και είχε μπροστά του ένα «βουνό». Μία ομάδα «τραυματισμένη», χωρίς ψυχολογία, έχοντας ανάγκη για βαθμούς, καθώς είχε μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Ο Ισπανός τεχνικός επανέφερε την κανονικότητα και σε πέντε μήνες κατάφερε να αλλάξει όλη την εικόνα της ομάδας, τον τρόπο παιχνιδιού της, έχοντας σερί θετικών αποτελεσμάτων και έτσι την προηγούμενη εβδομάδα «σφράγισε» την παραμονή του στην ΑΕΚ και για την επόμενη σεζόν.

Η Ένωση που μπήκε με μειονέκτημα στα πλέι οφ, με το σπουδαίο «διπλό» στην Τούμπα και το «Χ» στη Νέα Σμύρνη κάλυψε τη διαφορά, ανέβηκε στην πρώτη θέση και πλέον είναι το φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης και την έξοδο στα προκριματικά του Champions League.

Τα επιτεύγματα του Μανόλο δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα και τα Μέσα της πατρίδας του συχνά πυκνά γράφουν για τον προπονητή της ΑΕΚ

Σειρά σήμερα πήρε η «As», η οποία κάνει εκτενής αναφορά και αποθεώνει τα έργα του Χιμένεθ το τελευταίο 5μηνο. Ο τίτλος της ισπανικής εφημερίδας «Η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ ονειρεύεται Τσάμπιονς Λιγκ»

Μανόλο ο αναμορφωτής

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X